- 24 Eylül 2018
- 98.510
- 295.065
- 698
Ben varımIkimiz dısında yeni katılan yok galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varımIkimiz dısında yeni katılan yok galiba
Aynen cannımIkimiz dısında yeni katılan yok galiba
bu kadar temiz tırnak göremezsiniz çok şey kaçırdı geçmişi okumayanIyi yapmışsın canım çok bişey kacirmadin minik tirnaklarinin reklamını yapmış
Yeni mi başladın canım spora, ilk zamanlarda olur kas ağrıları vücut alışana kadar kas gevşetici krem veya tablet yok mu canım, alırdı ağrısınıYüklenmedim ablada zayıf galiba kaslarım
Aaa sende mi yenisinBen varım
Sen corba yapmamıs mıydın :)))Ben varım
Bence kazanacağı hediye yı düşünüyor@Kazen de bizim gibi oyum kaç olmuş diye gelip kontrol ediyor mu acaba?
Hayırlı akşamlar canım, hayırdır?Hayırlı akşamlar herkese
13. ve son katılımım sanırım, yapımda ve paylaşımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum
Yanarım yanarım, büyük patronlardan bu zamana kadar hiç oy almadığıma yanarım. Neyse, nasip değilmiş
Ara ara fırsat buldukça sohbetlere katılmaya çalışırım, sizi seviyorum kızlar
İyi akşamlar canım nasılsınHayırlı akşamlar
Yaptım evet :)Sen ilk olarak mı dedin ?Benim ikinci :)Sen corba yapmamıs mıydın :)))
Atayım mı full listeyiKim önde gidiyor
Kendimi çok mutlu hissediyorum iyi ki burdayım diyorum :))Her yarışmada diyorum ki bunları bizim üyeler mi yaptı ?
İnanın hepinizin eline sağlık ....
Evet canım biz ilk kez katıldık Lilimam ile :)))Yaptım evet :)Sen ilk olarak mı dedin ?Benim ikinci :)
Benimki yöresel de yarıştı olmadıDaha önce künefe kazandı mı?
1.olunca ne olacak acabaAtayım mı full listeyi
Kazen abi önde
Çok şükür iyiyim canım, sen nasılsın :)İyi akşamlar canım nasılsın
Sorun yok canım ben konuştumHayırlı akşamlar canım, hayırdır? ☹