- 24 Eylül 2018
- 98.496
- 295.055
- 698
Yaniii,yepisyeniyimAaa sende mi yenisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaniii,yepisyeniyimAaa sende mi yenisin
İşte tamda dediğim olmuş yani patronluktan bi çok tatlıyı ezip geçti şu anBenimki yöresel de yarıştı olmadı
Benim bir tahminim var, eğer öyle olacaksa keşke birinci olsa1.olunca ne olacak acaba
Bende iyiyim çok şükür canımÇok şükür iyiyim canım, sen nasılsın :)
Sağol canım benim ama 20lik değil bu başka diş kanal tedavisi yapılmıştı.Kendi dişim kırılınca tek dolgu ve kök kaldı ama bir türlü çıkaramadım .Diş çıktı ama kökü kaldı.Haftaya yine gideceğimİyi akşamlar herkese Nevreste abla geçmiş olsun kurtuldun sonunda çok şükür bir daha sorun çıkarmaz inşallah i
Onu biliyorum. :) Ben yeni katilmaya başlayanlar diye algiladimEvet canım biz ilk kez katıldık Lilimam ile :)))
Yenimisin hafif eski mi karar ver ikinciymiş seninkiYaniii,yepisyeniyim
İşte adaylarım arasındasın ve seçemiyorum:)Yaniii,yepisyeniyim
Ohh iyi, çok şükür bende bişey oldu sandım.Sorun yok canım ben konuştum
2.katılışı canımYenimisin hafif eski mi karar ver ikinciymiş seninki
Yorgunluk,hayat koşturması arkadaşımız çok yoruluyor yetişemiyor:)Ohh iyi, çok şükür bende bişey oldu sandım.
Sen nasılsın, ne var ne yok :)
Gönlünden geçene ver canım Kazen'e veren çokİşte adaylarım arasındasın ve seçemiyorum:)
Aslında Kazen'de yeni
İnsan kader arkadaşlarına verir demi bize vermedi oyunu gitti proya verdiİşte adaylarım arasındasın ve seçemiyorum:)
Aslında Kazen'de yeni
Kazen birinci olursa hediyesini kim alacak, madalyasını kim takacakİşte adaylarım arasındasın ve seçemiyorum:)
Aslında Kazen'de yeni
Biz alırız artık5 er 10 ar lira toplasak yeter bayağı kalabalığızKazen birinci olursa hediyesini kim alacak, madalyasını kim takacak
İki kerede eskidik mi ?Yenimisin hafif eski mi karar ver ikinciymiş seninki
Allah yardımcın olsun abla hem zor hem git gel bir seferde de olmayınca stres oluyor insan tekrar tekrar kökü mi çekecek pekiSağol canım benim ama 20lik değil bu başka diş kanal tedavisi yapılmıştı.Kendi dişim kırılınca tek dolgu ve kök kaldı ama bir türlü çıkaramadım .Diş çıktı ama kökü kaldı.Haftaya yine gideceğim
Vallahi bilmiyorum canım bayağı uğraştı dişi çıkardı ve benim diş uyuşmayınca çok ağrı oldu .İlaç verdi haftaya gel dedi:)Allah yardımcın olsun abla hem zor hem git gel bir seferde de olmayınca stres oluyor insan tekrar tekrar kökü mi çekecek peki