• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yorgunluk,hayat koşturması arkadaşımız çok yoruluyor yetişemiyor:)
İyiyim çok şükür koşturmalı geçiyor:)Daha yeni oturdum:)
Sen nasılsın:KK60:
Allah güç kuvvet versin canım.
Bende iyiyim bebenin son tur eksiklerini aldık bugun. Tetanoz aşısı oldum, sabah şeker yüklemesi yapılacak. Hastaneye git gel, aynı devam ediyoruz bizde :)

Allah güç kuvvet versin canım.
Bende iyiyim bebenin son tur eksiklerini aldık bugun. Tetanoz aşısı oldum, sabah şeker yüklemesi yapılacak. Hastaneye git gel, aynı devam ediyoruz bizde :)
Maşaallah bayağı oldu zaman nasıl geçiyor:KK200::nazar::anneadayı::emir_bebek:
İnşaallah her şey yolunda gider canım:)
Hastanız nasıl oldu;)

Vallahi bilmiyorum canım bayağı uğraştı dişi çıkardı ve benim diş uyuşmayınca çok ağrı oldu .İlaç verdi haftaya gel dedi:)
Okurken bile içim bi hoş oldu dinlen diye ertelemiştir belki. Kökleri çok uzunsa bana öyle demişti doktor çekmeye kalksak zor çekeriz diye nasıl bir kök bu demişti kanal tedavisinde :D

Okurken bile içim bi hoş oldu dinlen diye ertelemiştir belki. Kökleri çok uzunsa bana öyle demişti doktor çekmeye kalksak zor çekeriz diye nasıl bir kök bu demişti kanal tedavisinde :KK70:
Eşim karışmasa bir daha gitmem ama kaçamam:70:

Maşaallah bayağı oldu zaman nasıl geçiyor:KK200::nazar::anneadayı::emir_bebek:
İnşaallah her şey yolunda gider canım:)
Hastanız nasıl oldu:KK66:
Evet, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. İnşallah canım.
Hasta iyi pazartesi kolonoskopi olacak, bağırsaktan şüphelendiler. İnşallah bişey çıkmaz. Bir kür bitti, salı 2.küre geçecek bakalım.

Back