Dur zaten zor eliyorumDikkat et gardasim kendine
Sasirdim mi hayir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur zaten zor eliyorumDikkat et gardasim kendine
Sasirdim mi hayir
Abi çok merak ettim heyecan var mı?Oylarınızı takip ediyor musunuz?Ben şimdi Çukur'u izlemeye gidiyorum geleceğim ....
Bir de fiyatı tuzlu olmasaÇok lezzetli oluyor gerçekten
DemeeewBöyle yeşil yeşil offff
Bende gidip bdv ye konu açayım.kunefenin zararları
Kimi oylarsan oyla kunefeyi oylama nevoDur zaten zor eliyorum
Çukur izlemeye gitti okadar heyecanlı ablaAbi çok merak ettim heyecan var mı?Oylarınızı takip ediyor musunuz?
Fena canım çektiDemeeew
Yok künefe benden oy alamazKimi oylarsan oyla kunefeyi oylama nevo
Bizi çukura attı,gömdü,keyif sigarası tüttürüyordurÇukur izlemeye gitti okadar heyecanlı abla
Arada gelip bakıyordurÇukur izlemeye gitti okadar heyecanlı abla
Aksine oylasın demelisin künefe birinci olursa belli ki devredecek patronKimi oylarsan oyla kunefeyi oylama nevo
Yok künefe benden oy alamaz
Benimde 2 ağlicaaaaaam Nevreste abla fotoyu değiştiremiyozmuyaa belki bir iki oy falan gelir3 tanecik
Tatlı yemek için tuzlu tarife çok pahalı evet :/Bir de fiyatı tuzlu olmasa
Canım daha oylama yeni başladı ,gelir bir sürü oyBenimde 2 ağlicaaaaaam Nevreste abla fotoyu değiştiremiyozmuyaa belki bir iki oy falan gelir
Belki de cukur izlerken utu yapiyodurÇukur izlemeye gitti okadar heyecanlı abla
Yoksa vazgeçmez yapardım onu ben Kilosunun 300 olduğunu duyunca vazgeçtimTatlı yemek için tuzlu tarife çok pahalı evet :/
Orasi taa basindan belliydi de heyecani olmazAksine oylasın demelisin künefe birinci olursa belli ki devredecek patron