- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Hadi ya Haftayada mı diş çektiricenSağolun hanımlar
Sağol canımYok daha kurtulmadım bu hiç beklenmeyen:)
Uyuşmadı vallahiSağol canım
Sağol canım evet bugündü haftaya yine çağırdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya Haftayada mı diş çektiricenSağolun hanımlar
Sağol canımYok daha kurtulmadım bu hiç beklenmeyen:)
Uyuşmadı vallahiSağol canım
Sağol canım evet bugündü haftaya yine çağırdı
Şimdi biraz iyi misin canım ?Sağol canım aynen öyle
Ver bana gitsinBen oy vermedim nasıl yapsam bilemiyorum bir sürü vermek istediğim tarif var
İyiyim canım yarın eşimin arkadaşları gelebilir ondan biraz hazırlık yaptım.Fırına koyup geldim yanmazlar inşaallah:)Şimdi biraz iyi misin canım ? ♥
Tarifini çok ama çok beğendim deneyeceğim ama listemde sen yoksun sana oy vermem ne yazık ki:)Ver bana gitsin
Hamarat hatunsun vesselam Tekrar geçmiş olsun canımİyiyim canım yarın eşimin arkadaşları gelebilir ondan biraz hazırlık yaptım.Fırına koyup geldim yanmazlar inşaallah:)
Sağol canım nasıl gidiyor heyecan var mıNevreste abla çok geçmiş olsun oylama heyecanıyla yazmayı unuttum
Sağol canım benimHamarat hatunsun vesselam Tekrar geçmiş olsun canım
NiyeTarifini çok ama çok beğendim deneyeceğim ama listemde sen yoksun sana oy vermem ne yazık ki:)
Ablaaa eşim bugün senin tatlıdan getirmiş şahaneydiVer bana gitsin
Tesekkur ederim canim ❤Başarılar diliyorum Zipzip- ve BirTutamMutluluk20 gönlümün birincilerisiniz.
Künefe de hiç sevmem insallah birinci olmaz
Gelseydin biz o aşamayı seninle bulurdukNevreste Annem yapılamayanı yapmak marifetmiş,
Lakin küçük bir problemimiz var.
Ben halen şerbeti hangi aşamada dökeceğimizi şeeeeeyyyy edemedim.
Sağol canım benim
Ön sıra heyecanı yokta oylar geldikçe mutlu oluyorumSağol canım nasıl gidiyor heyecan var mı
Gecmis olsun abla diş işi zor gercekten ❤İyiyim canım yarın eşimin arkadaşları gelebilir ondan biraz hazırlık yaptım.Fırına koyup geldim yanmazlar inşaallah:)
Ben de hazır olarak sadece onu seviyorum, Bir de fıstık sarma:) Afiyet olsun canımAblaaa eşim bugün senin tatlıdan getirmiş şahaneydi