- 24 Eylül 2018
- 98.515
- 295.074
- 698
Noldu ki kuzum ?@deynepnaz bida seni dinlicem bileğim fena ağrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu ki kuzum ?@deynepnaz bida seni dinlicem bileğim fena ağrıyor
Bana da vermez simdi gicik nevoTarifini çok ama çok beğendim deneyeceğim ama listemde sen yoksun sana oy vermem ne yazık ki:)
Sagolasin canimBaşarılar diliyorum @Zipzip- ve BirTutamMutluluk20 gönlümün birincilerisiniz.
Künefe de hiç sevmem insallah birinci olmaz
Fıstık sarma hayatımın tatlısıBen de hazır olarak sadece onu seviyorum, Bir de fıstık sarma:) Afiyet olsun canım
Böyle damara bir baskı oluyor sanki spor yaparken spor ayakkabı giymiyorumda giymem lazımmışNoldu ki kuzum ?
Niye o kadar yüklendin canım@deynepnaz bida seni dinlicem bileğim fena ağrıyor
Bildirim sonrası görelim canım hayırlısı olsun:)Ön sıra heyecanı yokta oylar geldikçe mutlu oluyorum
Ahhhh künefeyle yarışır benim hayatımdadaFıstık sarma hayatımın tatlısı
Sağol canım benimGecmis olsun abla diş işi zor gercekten ❤
Cukur'un izlenme sayisi katlanacak simdiBen şimdi Çukur'u izlemeye gidiyorum geleceğim ....
Yoksun ne yazık ki:)Bana da vermez simdi gicik nevo
Sagolasin canim
Tabii giymen gerekiyor,incinirse çok dert açar :/ Geçmiş olsun canımBöyle damara bir baskı oluyor sanki spor yaparken spor ayakkabı giymiyorumda giymem lazımmış
Çok teşekkür ederimNevreste canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşmani dilerim.
Aynen ben de bayılıyorumFıstık sarma hayatımın tatlısı
Böyle yeşil yeşil offffAhhhh künefeyle yarışır benim hayatımdada
Dikkat et gardasim kendineBöyle damara bir baskı oluyor sanki spor yaparken spor ayakkabı giymiyorumda giymem lazımmış
Sasirdim mi hayirYoksun ne yazık ki:)
Çok lezzetli oluyor gerçektenAynen ben de bayılıyorum
3 tanecikSarılak geldim senin kaç gıı heç cıkmamışım yukarı bidaha. Özenmicem sunuma falan
Bende gidip bdv ye konu açayım.kunefenin zararlarıBen şimdi Çukur'u izlemeye gidiyorum geleceğim ....