- 24 Eylül 2018
- 98.515
- 295.069
- 698
Şimdi yeter sen alma diye oy verdi kesin
Insanda ego mego kalmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi yeter sen alma diye oy verdi kesin
Insanda ego mego kalmaz
Hayatta birakmamKünefe aldı başını gidiyor
Ben bida yorum yapmayım isim vererekKazen lanetledi beni gardasim
Kaderdaşım gel sarılayımSorma ya herkesin oylar tavan benimkide yerinde sayıyor
Asıl ,bırakmaHayatta birakmam
Olsun,sonuçta beğenmiş bizimkileri,böyle düşününce mutlu bile olunuyorJenna kader ortagim gel buraya
Deminki mesajindan sonra pek emin degilimOlsun,sonuçta beğenmiş bizimkileri,böyle düşününce mutlu bile olunuyor
Sarılak geldim senin kaç gıı heç cıkmamışım yukarı bidaha. Özenmicem sunuma falanKaderdaşım gel sarılayım
Ne kaçırdım ben ?Görmedim mesajınıDeminki mesajindan sonra pek emin degilim
Allah gonlunuze gore versinBildirimi neden yolladım öncelikle onu açıklayayım, ramazan geliyor ve bu bölüme bir sponsor bulup buraya ayırdığım kaynağı bursa kaydırmak istiyorum.
6 senede bu bölümde sadece 1 yarışmada sponsor vardı ve onun dışında tüm hediyeleri site olarak biz aldık. Toplamda yaklaşık 25.000 TL'lik hediye yolladık.
Pro üyelik satışı çok azaldı ve burs için acilen bir kaynak ayırmam lazım. Bu sebeple buraya da bir sponsor bulmalıyım.
Sponsorların baktığı ilk kriterde konunun okunma sayısı. Bu sebeple her kanaldan buranın reklamını yaptım.
Olay budur benim katılmam değil ....
Ben demiştim ikinci kim olacak onu çok merak ediyorum diye ...
Noldu dişine Nevoşum
Geçmiş olsun ://
Sağolun hanımlarGeçmiş olsun Nevreste
Sağol canımYok daha kurtulmadım bu hiç beklenmeyen:)Geçmiş olsun minnoşum Sen kurtuldun darısı başıma
Ben de
Uyuşmadı vallahiSağol canımGeçmiş olsun Nevoşum ,nasıl uyuşmadı iki tane iğneyle
Hela
Ayıptır söylemesi benim baklava açanlardan birtanesi
Sağol canım evet bugündü haftaya yine çağırdıGeçmiş olsun canım bugün muydu randevun.
Benim altı kere yapti en son gidisimde gene uyusmadi bir daha tobe ettim zaten gitmem diye
Bana oy verdigi icin birinci olamayacagimi yazdiNe kaçırdım ben ?Görmedim mesajını
Sağol canım aynen öyleGeçmiş olsun canım İğne,hem de 2 tane ?
Benim kendi adıma birincilik hayalim yoktu zaten,o yüzden ben sevindim oy verdi diyeBana oy verdigi icin birinci olamayacagimi yazdi
Sağol canım kaptanımLilimam kuzummmm başarılar dilerim