- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.538
- 598
Böyle rekabet görülmedi hakikatenyaa niye böyle olduk biz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun Nevoşum ,nasıl uyuşmadı iki tane iğneyleSelam hanımlar oylama nasıl gidiyor
Ben dişciye gittim dişimi çekti. 2 iğne yaptı ve uyusmadı
HelaSen lütfen tuvalet deme
Ayıptır söylemesi benim baklava açanlardan birtanesiTatlıları seyrediyorum, hepsi çok güzel görünüyor, yüz ifademi görmenizi isterdim, ciğere bakan kedi gibiyim sarmalar, burmalar, revaniler, kadayıflar, armut tatlıları derken beni bıraksanız hepsini yerim, kuzu gibi duruyorlar valla, öfff canım çekti, evde ağza atılmalık bir tane tatlı yok, krem şanti bile yerim o kadar fenayım şu an
Yalnız var ya önünüzde saygıyla eğiliyorum, çok emek vermişsiniz, hele o ellerinizle açtığınız baklavalar karşısında saygı duruşuna bile geçerim muhteşemsiniz, ben ekranı yemeye başlamadan çıkayım en iyisi
❤Sağol ablacim kesildi çok şükür ama temizliğe cok yuklendim galiba simdi oturdum daha heryanim tutuldu
Carsambaya kuran okutacağım ya ondan anca yetistiririm❤
İyi olunca yapardın niye yüklendin o kadar canım
Bende aceba dedim ama anneler kulübü yazıyor ve hamilelik takvimi var
Allah kabul etsin canım❤Carsambaya kuran okutacağım ya ondan anca yetistiririm
Güzeldir ozaman canım ben serbetini karemelize yapmamistim ondan da olabilir bide öyle deniycemBana mı verdiler oyu tatlıya mı bilemedim
Bende ilk defa yaptım ama güzeldi annem ve yengem cook begendi hatta misafir gelince yaparsın bile dediler
Deynep yalniz kazen abi birinci olursa varya cümleten kadınlar olarak yenildik adama, keşke lisa abla katılsaydı
Geçmiş olsun canım bugün muydu randevun.Selam hanımlar oylama nasıl gidiyor
Ben dişciye gittim dişimi çekti. 2 iğne yaptı ve uyusmadı
Amin inşallahAllah kabul etsin canım❤
Bende karamelize etmedim canım tarifteki gibi birebir yaptımGüzeldir ozaman canım ben serbetini karemelize yapmamistim ondan da olabilir bide öyle deniycem
25 kadın bir erkeği alt edemedik miDeynep yalniz kazen abi birinci olursa varya cümleten kadınlar olarak yenildik adama, keşke lisa abla katılsaydı
Takibim neticesinde Kazen yada Curly olduğu kanısına vardım
6 iğneyle nasıl uyuşmadı Bana da iki iğne yapmıştı hissediyorum deyince ama 6 da çok fazlaymışGeçmiş olsun canım bugün muydu randevun.
Benim altı kere yapti en son gidisimde gene uyusmadi bir daha tobe ettim zaten gitmem diye
Şike var deriz çamura yatarızNeden kendimi fransız hissediyorum acaba
Yazıklar olsun bize olmaz bizden bir naneDeynep yalniz kazen abi birinci olursa varya cümleten kadınlar olarak yenildik adama, keşke lisa abla katılsaydı