• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Selam hanımlar oylama nasıl gidiyor :KK45::KK200:
Ben dişciye gittim dişimi çekti. 2 iğne yaptı ve uyusmadı:110:
Geçmiş olsun Nevoşum ,nasıl uyuşmadı iki tane iğneyle:skandal:
Sen lütfen tuvalet deme :duduk:
Hela :KK45:
Tatlıları seyrediyorum, hepsi çok güzel görünüyor, yüz ifademi görmenizi isterdim, ciğere bakan kedi gibiyim :KK70:sarmalar, burmalar, revaniler, kadayıflar, armut tatlıları derken beni bıraksanız hepsini yerim, kuzu gibi duruyorlar valla, öfff canım çekti, evde ağza atılmalık bir tane tatlı yok, krem şanti bile yerim o kadar fenayım şu an :cry:

Yalnız var ya önünüzde saygıyla eğiliyorum, çok emek vermişsiniz, hele o ellerinizle açtığınız baklavalar karşısında saygı duruşuna bile geçerim muhteşemsiniz, ben ekranı yemeye başlamadan çıkayım en iyisi :KK70:
Ayıptır söylemesi benim baklava açanlardan birtanesi:KK45:

Bana mı verdiler oyu tatlıya mı bilemedim :KK70:
Bende ilk defa yaptım ama güzeldi annem ve yengem cook begendi hatta misafir gelince yaparsın bile dediler :KK70:
Güzeldir ozaman canım ben serbetini karemelize yapmamistim ondan da olabilir bide öyle deniycem

Selam hanımlar oylama nasıl gidiyor :KK45::KK200:
Ben dişciye gittim dişimi çekti. 2 iğne yaptı ve uyusmadı:110:
Geçmiş olsun canım bugün muydu randevun.
Benim altı kere yapti en son gidisimde gene uyusmadi bir daha tobe ettim zaten gitmem diye:KK70:

Geçmiş olsun canım bugün muydu randevun.
Benim altı kere yapti en son gidisimde gene uyusmadi bir daha tobe ettim zaten gitmem diye:KK70:
6 iğneyle nasıl uyuşmadı😳 Bana da iki iğne yapmıştı hissediyorum deyince ama 6 da çok fazlaymış😮

Back