- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Gerçekten miTakibim neticesinde Kazen yada Curly olduğu kanısına vardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten miTakibim neticesinde Kazen yada Curly olduğu kanısına vardım
Bilmiyorum valla altı kere denedi yirmilik dis birde sinire degiyormus her denemesinde o acıya bir tane doğum yapardım öyle söyleyeyim.6 iğneyle nasıl uyuşmadı Bana da iki iğne yapmıştı hissediyorum deyince ama 6 da çok fazlaymış
Daha önce künefe kazandı mı?Deynep yalniz kazen abi birinci olursa varya cümleten kadınlar olarak yenildik adama, keşke lisa abla katılsaydı
Tamm tamm bahane bulmuyorum yapamamisimBende karamelize etmedim canım tarifteki gibi birebir yaptım
Adam aldı şimdiden 9 oy25 kadın bir erkeği alt edemedik mi
Bunu keşke baştan yapsaydıkŞike var deriz çamura yatarız
doğruYazıklar olsun bize olmaz bizden bir nane
Biz de sizden konuşuyorduk ,iyi insanmışsınızHer yarışmada diyorum ki bunları bizim üyeler mi yaptı ?
İnanın hepinizin eline sağlık ....
Tahmin ediyorum ki öyleGerçekten mi
Burma baklava yapan onuda yapar canımTamm tamm bahane bulmuyorum yapamamisim
Baklava kazandı, künefe bilmiyorumDaha önce künefe kazandı mı?
Haklısın valla :)
Daha çok korktum şimdi Benim 20lik diş de ameliyatlıkBilmiyorum valla altı kere denedi yirmilik dis birde sinire degiyormus her denemesinde o acıya bir tane doğum yapardım öyle söyleyeyim.
Ne oldu ki kacırdım konunun ne oldugunu :))Tahmin ediyorum ki öyle
Takibim neticesinde Kazen yada Curly olduğu kanısına vardım
Daha önce künefe kazandı mı?
Kazanmadı benim bildiğim kadarıyla.Baklava kazandı, künefe bilmiyorum
Hile var o zaman 2. üyelikTahmin ediyorum ki öyle
Korkma korkma ben sağ taraftakini ameliyat ile aldırdım kestirip dikisli on dk sürmedi gram acı çekmedim.Daha çok korktum şimdi Benim 20lik diş de ameliyatlık
Benim yirmilik diş,normal diş çekiminden daha kolay oldu Çok ereteledim,ertelediğim kadar yokmuşDaha çok korktum şimdi Benim 20lik diş de ameliyatlık
Ozaman niye herkes künefeden bukadar korktu patron diye mi yani patron mu oy alır künefe mi ?Kazanmadı benim bildiğim kadarıyla.