- 24 Haziran 2015
- 39.921
- 154.660
- 598
Sağol canım ay biraz daha iyi oldum da temizlik yapıyorum 12 den beri daha yeni oturdumHadi ya geçmiş olsun Kukrim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım ay biraz daha iyi oldum da temizlik yapıyorum 12 den beri daha yeni oturdumHadi ya geçmiş olsun Kukrim
Leblebi ve kola onermisler,insallah iyidir şimdi :/Komşum da öyle dedi usutmedim ateş de yok çok kötüyüm diyordu bende tarhana lapası ye dedim hemen toparliyor mideyi
Ya ahahahahah ,gozumun önüne geldi bir an
Koca göbekten ayağını ağzına goturenez diye düşündun demi doğruyu söyleYa ahahahahah ,gozumun önüne geldi bir an
Sağol ablacim kesildi çok şükür ama temizliğe cok yuklendim galiba simdi oturdum daha heryanim tutulduKukrim geçmiş olsun canım❤
Yok balım yaKoca göbekten ayağını ağzına goturenez diye düşündun demi doğruyu söyle
Gorusuruz canım. afiyet olsunBen sofra kurmaya gidiyorum, görüşürüz kızlar
Ben kendimi öyle düşündüm şimdi deneteceksijiz bana ayagimi ceneme degdirecegim meraktanYok balım ya
Geçmiş olsun canımSağol ablacim kesildi çok şükür ama temizliğe cok yuklendim galiba simdi oturdum daha heryanim tutuldu
Afiyet olsun bende pilav yapacağım bir yandan ccoucklara :))Ben sofra kurmaya gidiyorum, görüşürüz kızlar
Jennacim sağol canım kola gerçekten kesti biraz .Leblebi ve kola onermisler,insallah iyidir şimdi :/
Bir halta yariyormis arada demekki :))Jennacim sağol canım kola gerçekten kesti biraz .
Sen de sağol canım Sevindim canımJennacim sağol canım kola gerçekten kesti biraz .
Tatlıları seyrediyorum, hepsi çok güzel görünüyor, yüz ifademi görmenizi isterdim, ciğere bakan kedi gibiyim sarmalar, burmalar, revaniler, kadayıflar, armut tatlıları derken beni bıraksanız hepsini yerim, kuzu gibi duruyorlar valla, öfff canım çekti, evde ağza atılmalık bir tane tatlı yok, krem şanti bile yerim o kadar fenayım şu anArada Mune gelip bize bakıyor sessiz olun o gelince uslu durun
Hiç sorma :)) bu seferde deterjan dokundu galiba duvarları sildimBir halta yariyormis arada demekki :))
Beni hiç ovmemissinTatlıları seyrediyorum, hepsi çok güzel görünüyor, yüz ifademi görmenizi isterdim, ciğere bakan kedi gibiyim sarmalar, burmalar, revaniler, kadayıflar, armut tatlıları derken beni bıraksanız hepsini yerim, kuzu gibi duruyorlar valla, öfff canım çekti, evde ağza atılmalık bir tane tatlı yok, krem şanti bile yerim o kadar fenayım şu an
Yalnız var ya önünüzde saygıyla eğiliyorum, çok emek vermişsiniz, hele o ellerinizle açtığınız baklavalar karşısında saygı duruşuna bile geçerim muhteşemsiniz, ben ekranı yemeye başlamadan çıkayım en iyisi
Canım ,zorlama kendini bence. Yavaş yavaş yaparsın :/Hiç sorma :)) bu seferde deterjan dokundu galiba duvarları sildim
Hasta iken cok yorma kendini birde varsa tarhana yap kendine akşam yemeğine :)) inşallah geçer bir an önceHiç sorma :)) bu seferde deterjan dokundu galiba duvarları sildim
Sen ve ben harıc herkes varBeni hiç ovmemissin
Oysa ki senin cimbizindi petegime şeklini veren