• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Arada Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. gelip bize bakıyor sessiz olun o gelince uslu durun :sus:
Tatlıları seyrediyorum, hepsi çok güzel görünüyor, yüz ifademi görmenizi isterdim, ciğere bakan kedi gibiyim :KK70:sarmalar, burmalar, revaniler, kadayıflar, armut tatlıları derken beni bıraksanız hepsini yerim, kuzu gibi duruyorlar valla, öfff canım çekti, evde ağza atılmalık bir tane tatlı yok, krem şanti bile yerim o kadar fenayım şu an :cry:

Yalnız var ya önünüzde saygıyla eğiliyorum, çok emek vermişsiniz, hele o ellerinizle açtığınız baklavalar karşısında saygı duruşuna bile geçerim muhteşemsiniz, ben ekranı yemeye başlamadan çıkayım en iyisi :KK70:

Tatlıları seyrediyorum, hepsi çok güzel görünüyor, yüz ifademi görmenizi isterdim, ciğere bakan kedi gibiyim :KK70:sarmalar, burmalar, revaniler, kadayıflar, armut tatlıları derken beni bıraksanız hepsini yerim, kuzu gibi duruyorlar valla, öfff canım çekti, evde ağza atılmalık bir tane tatlı yok, krem şanti bile yerim o kadar fenayım şu an :cry:

Yalnız var ya önünüzde saygıyla eğiliyorum, çok emek vermişsiniz, hele o ellerinizle açtığınız baklavalar karşısında saygı duruşuna bile geçerim muhteşemsiniz, ben ekranı yemeye başlamadan çıkayım en iyisi :KK70:
Beni hiç ovmemissin :110:

Oysa ki senin cimbizindi petegime şeklini veren :KK42:

Hiç sorma :)) bu seferde deterjan dokundu galiba duvarları sildim😰😰
Hasta iken cok yorma kendini birde varsa tarhana yap kendine akşam yemeğine :)) inşallah geçer bir an önce

Back