- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.869
- 698
Hadi biz çıkalım o zamanSen ve ben harıc herkes var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi biz çıkalım o zamanSen ve ben harıc herkes var
Benim de kötü huyum başlayınca herşeyi bitirmek istiyorum ama yok bıraktım valla bugün artık yaşlanıyorum galiba hepsi bir anda olmuyor yarın da var yarına biter inşallahCanım ,zorlama kendini bence. Yavaş yavaş yaparsın :/
Ben zateen her acının tiryakisi olmuşummGencebay style gidelim hadiHadi biz çıkalım o zaman
Sağol canım var valla yapayım tarhana her derde deva derler dimi :))Hasta iken cok yorma kendini birde varsa tarhana yap kendine akşam yemeğine :)) inşallah geçer bir an önce
Hayat sırf temizlikle heba edilemeyecek kadar kısa :))Benim de kötü huyum başlayınca herşeyi bitirmek istiyorum ama yok bıraktım valla bugün artık yaşlanıyorum galiba hepsi bir anda olmuyor yarın da var yarına biter inşallah
Op tabi kizaamgardas gardasi opmek icin izin mi istermisBir öptürmedin gardaşım ayıp yaa
Ohhh ne güzel şifa olsunSağol canım var valla yapayım tarhana her derde deva derler dimi :))
Yemek yapamadım zaten tarhana ile kesme makarna koyayım hemen
Haklısın valla :)Hayat sırf temizlikle heba edilemeyecek kadar kısa :))
Op tabi kizaamgardas gardasi opmek icin izin mi istermis
Bak benim gibi direk op gitsin sulu suluOp tabi kizaamgardas gardasi opmek icin izin mi istermis
Anca geldim senin tirnaklari oku oku bitmedi
Kac sayfa yazmıssınız öyle bende okumadan geldim :))
Iyi yapmışsın canım çok bişey kacirmadin minik tirnaklarinin reklamını yapmışKac sayfa yazmıssınız öyle bende okumadan geldim :))
Iyi o zaman okumayım hiçIyi yapmışsın canım çok bişey kacirmadin minik tirnaklarinin reklamını yapmış
Oy vermeyen çokIyi o zaman okumayım hiç
Oylama da cook değişme olmamıs :))
Bildirim gideydi o zaman gelen cook olur oy vermeye :))Oy vermeyen çok
Etmek tatlisida baya seviliyomus ben bi kere yaptım çok sevemedim beceremedim galibaIyi o zaman okumayım hiç
Oylama da cook değişme olmamıs :))
Bana mı verdiler oyu tatlıya mı bilemedim
Etmek tatlisida baya seviliyomus ben bi kere yaptım çok sevemedim beceremedim galiba