- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.879
- 698
Ben tırnak kopartirim t-shirt üzeri tırnak dolu olurSinirlenince bacağını yerinden çıkartacak kadar hızlı bacak sallarım bir de Tabii tatliyiz,biz bize kurban oluruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tırnak kopartirim t-shirt üzeri tırnak dolu olurSinirlenince bacağını yerinden çıkartacak kadar hızlı bacak sallarım bir de Tabii tatliyiz,biz bize kurban oluruz
Tırtıklı cips gibidir senin tırnaklar minikBen tırnak kopartirim t-shirt üzeri tırnak dolu olur
Sinirlenince bacağını yerinden çıkartacak kadar hızlı bacak sallarım bir de Tabii tatliyiz,biz bize kurban oluruz
Ona bende sinir oluyorum çok rahat biri olmama rağmen :))Başka takıntılarım da var, hani bazıları halıyı ayağıyla oynar ya ona da acayip derece sinirleniyorum
Bayağı arizaliyiz ,çaktırmaBaşka takıntılarım da var, hani bazıları halıyı ayağıyla oynar ya ona da acayip derece sinirleniyorum
Bu nikah kiyilamaz çünkü siz kardeşsiniz
Ablam yoktu zaten ,iyi olur
Dişinle mi elinle mi koparıyorsunBen tırnak kopartirim t-shirt üzeri tırnak dolu olur
Tırtıklı cips gibidir senin tırnaklar minik
Dişle kıtlıyor bence,kıtlama yapıyor
Dişinle mi elinle mi koparıyorsun
Disimle kopartıp aitoyrum eşim tırnak yiyor bu deyince hiç te bir kere yemiyorum atıyorum diyorum benim yüzümden çocuklarda yapıyor
Dişinle mi elinle mi koparıyorsun
Tırnak yemek oruç bozar mı sayın Minik Hatipoğlu ?Eki Görüntüle 2250341 an be an tirnaklarim ramazan hariç hiç uzadığını bilmem
Fotoğrafta anlaşılıyor müDişle kıtlıyor bence,kıtlama yapıyor
Riske atmıyorumTırnak yemek oruç bozar mı sayın Minik Hatipoğlu ?
Yok ben gormeden tahmin ettim,seni biliyorum ya ondanFotoğrafta anlaşılıyor mü
Bence deBayağı arizaliyiz ,çaktırma
İyi bari Ramazan'da rahat bir nefes alıyordur tırnaklarEki Görüntüle 2250341 an be an tirnaklarim ramazan hariç hiç uzadığını bilmem
Aferin sana ,akıllı bıdık Cok guldum ya,hayir olsunRiske atmıyorum
Bir tırnak için değer mi öbür tarafta bakmışsın oruç hanesi sıfır ciksss değmezAferin sana ,akıllı bıdık Cok guldum ya,hayir olsun
Yok ben gormeden tahmin ettim,seni biliyorum ya ondan
Değmez bacım değmezBir tırnak için değer mi öbür tarafta bakmışsın oruç hanesi sıfır ciksss değmez
Dişle kıtlıyor bence,kıtlama yapıyor
Onların gözünün önünde yeme ama koparma bariDisimle kopartıp aitoyrum eşim tırnak yiyor bu deyince hiç te bir kere yemiyorum atıyorum diyorum benim yüzümden çocuklarda yapıyor
Rabb'im hep güldürsün İnşaAllah:)Aferin sana ,akıllı bıdık Cok guldum ya,hayir olsun