- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.880
- 698
Uyurken yapsa en az bir ay küserim ayakta uyuyordum ben o zamanUyurken bırak su dökmeyi ıslak elini hafif bile dokundursa çıldırırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyurken yapsa en az bir ay küserim ayakta uyuyordum ben o zamanUyurken bırak su dökmeyi ıslak elini hafif bile dokundursa çıldırırım
Tamam sen ol Ama baklavalardan biri alır gibi düşünüyorumO zaman ben olurum
Farketmez ayakta da olsa uyuyorsunUyurken yapsa en az bir ay küserim ayakta uyuyordum ben o zaman
Burma künefe sobiyet hanım göbeği ilk beş garantiTamam sen ol Ama baklavalardan biri alır gibi düşünüyorum
Biraz yürüyüş yapsan vücut açılır kuzum yoksa yattıkça yatırırİşin kötü yanı sabahtan beri yatıyorum kalkmaya dernanim yok
BurmaBurma künefe sobiyet hanım göbeği ilk beş garanti
İddiaları alalım
Bir pazara kadar gideyim hadi çocuklarla kahve de içeceğim inşa llahBiraz yürüyüş yapsan vücut açılır kuzum yoksa yattıkça yatırır
Ben de,çok fena oluyorum ıslak elle biri ellerdeUyurken bırak su dökmeyi ıslak elini hafif bile dokundursa çıldırırım
Beni uyandırmak isteyen sadece seslenecek dokunmadanBen de,çok fena oluyorum ıslak elle biri ellerde
Onu ben yapıyorum o uyurken elimi kurulamadan hadi kalk deuop sadece bir yanağına tamamına surersem yüzünü yıkamazBen de,çok fena oluyorum ıslak elle biri ellerde
Öbür yanak kalıyor ama yıkanmamışO
Onu ben yapıyorum o uyurken elimi kurulamadan hadi kalk deuop sadece bir yanağına tamamına surersem yüzünü yıkamaz
Kalkıp kendi yikasin işteÖbür yanak kalıyor ama yıkanmamış
Seninle aynı yerde bir gece kalsam sabaha çıkamamGece uykuda korkutma evde sessiz bir anda çığlık gibi manyak liklarim var benim
Eşim o yüzden her an tedirginSeninle aynı yerde bir gece kalsam sabaha çıkamam
Ohh şifa olsun bol yeşillikte al akşama mis gibi salataBir pazara kadar gideyim hadi çocuklarla kahve de içeceğim inşa llah
Kabuklu olanı severim bol tuzlu olacakEki Görüntüle 2250289 birbirimizden habersiz ikimizde fıstık almisiz eve
Eşim o yüzden her an tedirgin
Akşama balık yapacağım kendime yeşillik var önceden :)) çok teşekkür ederimOhh şifa olsun bol yeşillikte al akşama mis gibi salata