- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Cırcır olmuşum
kızzz geçmiş olsun kola iç patates ye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cırcır olmuşum
Patates hasliyim ozman leblebi almaya gidemem şimdi .Bir sürüde temizlik yapmam lazım sabaha göre daha iyiyim ama bakalımPatates hasla canım iyi gelir
Sarı leblebi de olabilir
Kola iyi geliyor mu ya gerçekten deynepnaz da demiş var evde içeyim hemen barikızzz geçmiş olsun kola iç patates ye
Kola iyi geliyor mu ya gerçekten deynepnaz da demiş var evde içeyim hemen bari
Sağol canımbende büyüklerimden duydum :))) inşallah iyi gelir şifa olur
Temizlik için zorlama bugün canımPatates hasliyim ozman leblebi almaya gidemem şimdi .Bir sürüde temizlik yapmam lazım sabaha göre daha iyiyim ama bakalım
Çarşamba mevlüt var anca yetistirirm.Sabahtann daha kötüydüm bu saate kadar zaten yattım şimdi sanki biraz daha iyi kolayida içtim bakalım inşallah kesilirTemizlik için zorlama bugün canım
Çarşamba mevlüt var anca yetistirirm.Sabahtann daha kötüydüm bu saate kadar zaten yattım şimdi sanki biraz daha iyi kolayida içtim bakalım inşallah kesilir
Bencede cook iyi :))Zipzip- kız 5 oy almışsın çok iyi değil mii :)
Anladım canım ama üşütmeden yap dikkat et canım daha kötü olmaÇarşamba mevlüt var anca yetistirirm.Sabahtann daha kötüydüm bu saate kadar zaten yattım şimdi sanki biraz daha iyi kolayida içtim bakalım inşallah kesilir
Bencede cook iyi :))
Ilk yarısma için :)))
Koyuyorum haslansin onlarıda yiyeceğim sağol kankacimAnladım canım ama üşütmeden yap dikkat et canım daha kötü olma
Inşallah faydası olur düzelir patateside ye canım
Tesekkur ederim canim ❤aynen canım daha hiç oy almamış tatlılar var ve sen 5 oysun :) valla iyi gidiyorsun inşallah bozulmaz :)
Tamam kankacimKoyuyorum haslansin onlarıda yiyeceğim sağol kankacim
Koltukları sileyim önce mola verince gelirimTamam kankacim
Kolay gelsin kankacimKoltukları sileyim önce mola verince gelirim
Tesekkur ederim canim ❤
Bildirim gidince değişir ama bu bile yeter canım heyecan oldu benim için :)))
tesekkurler kuzum benim
tesekkurler kuzum benim