• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Piiii sana mesajın başını okuyunca bana oy verdin ,o yüzden etiketledin sandım :KK53:
Wcde kahkaha attım
delu-gif.22868
delu-gif.22868

:KK70: Telefon elektrik harcamıyor:KK53: Nette sınırsız:KK70: Aşağı yukarı kaydırıp bakmaktan beynim sulandı gece zaten:confused: Sonra oy vermeden kapattım yattım, sabah da bana ilk oy verenlere verdim:KK45::KK68:
Ne demek telefon elektrik harcamıyor şarjı bitince şarja takmadan kullan bakalım :KK53:
Anladım zaten sınırsız olduğunu,yoksa sıkardı 40 dk beklemek :KK53:

Gördüm canım dün diyet günlüklerinde sayfamız var oraya bakarken bir kac menüne baktım :))
Kendini frenleyebilmen de güzel yoksa kendine engel olamazsın
Kuzum birde ben kilo almaya müsaitim azerinnn gibi Kukrim gibi geceleri yesem 100den aşağı olmam banada bu düştü demekki. Diyet gibi değilde hayat boyu perhiz dikkat etmem lazım diyelim :)

Kuzum birde ben kilo almaya müsaitim azerinnn gibi Kukrim gibi geceleri yesem 100den aşağı olmam banada bu düştü demekki. Diyet gibi değilde hayat boyu perhiz dikkat etmem lazım diyelim :)
Bende aynıyım canım cook cabuk kilo alırım o yüzden frenliyorum kendimi bir haftada 3 kilo alabilirim :D

Back