- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Bildirim gidince önde olanlar sonlara kayıyor Senin oylar patlar o zamanPiiii sana mesajın başını okuyunca bana oy verdin ,o yüzden etiketledin sandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirim gidince önde olanlar sonlara kayıyor Senin oylar patlar o zamanPiiii sana mesajın başını okuyunca bana oy verdin ,o yüzden etiketledin sandım
Yine sonlara kalmayayım da Nazar mı var yoksa bendeBildirim gidince önde olanlar sonlara kayıyor Senin oylar patlar o zaman
Günaydın canım ❤kızlar günaydın :) bügün yarışmada oylama başlıyordu :) heycanlımısınız
Heyecan yok nedense sonuncu olmasamda :)kızlar günaydın :) bügün yarışmada oylama başlıyordu :) heycanlımısınız
Wcde kahkaha attımPiiii sana mesajın başını okuyunca bana oy verdin ,o yüzden etiketledin sandım
Telefon elektrik harcamıyor Nette sınırsız Aşağı yukarı kaydırıp bakmaktan beynim sulandı gece zaten Sonra oy vermeden kapattım yattım, sabah da bana ilk oy verenlere verdimNe diye elektriği ,neti harcıyorsun o kadar ,40 dk beklenir mi bir sayfada
Günaydın canım ❤Günaydınnnn cankuşlar
Ne demek telefon elektrik harcamıyor şarjı bitince şarja takmadan kullan bakalımTelefon elektrik harcamıyor Nette sınırsız Aşağı yukarı kaydırıp bakmaktan beynim sulandı gece zaten Sonra oy vermeden kapattım yattım, sabah da bana ilk oy verenlere verdim
Kuzum birde ben kilo almaya müsaitim azerinnn gibi Kukrim gibi geceleri yesem 100den aşağı olmam banada bu düştü demekki. Diyet gibi değilde hayat boyu perhiz dikkat etmem lazım diyelim :)Gördüm canım dün diyet günlüklerinde sayfamız var oraya bakarken bir kac menüne baktım :))
Kendini frenleyebilmen de güzel yoksa kendine engel olamazsın
Felâk nas okuyayım mı sanaYine sonlara kalmayayım da Nazar mı var yoksa bende
Günaydın canım❤Günaydınnnn cankuşlar
Afiyet olsunGideyim de kahvaltı hazırlayayım
Yok yok sen başka kategoriye sakla oyunu Allah nasip ettikçe burdayız dahaPiiii sana mesajın başını okuyunca bana oy verdin ,o yüzden etiketledin sandım
Bende aynıyım canım cook cabuk kilo alırım o yüzden frenliyorum kendimi bir haftada 3 kilo alabilirimKuzum birde ben kilo almaya müsaitim azerinnn gibi Kukrim gibi geceleri yesem 100den aşağı olmam banada bu düştü demekki. Diyet gibi değilde hayat boyu perhiz dikkat etmem lazım diyelim :)
Bir de ben deneyeceğim şu WC de KKya girme fantazisiniWcde kahkaha attım
O zaman şarjda değildi Elektrik harcamamış oldumNe demek telefon elektrik harcamıyor şarjı bitince şarja takmadan kullan bakalım
Anladım zaten sınırsız olduğunu,yoksa sıkardı 40 dk beklemek
Bir de ben deneyeceğim şu WC de KKya girme fantazisini
Hazır tuvaletim gelmişken gideyim ,bakayım nasıl oluyor
Aslında hiç iyi birşey değil olduğundan fazla kalıyorsunBir de ben deneyeceğim şu WC de KKya girme fantazisini
Hazır tuvaletim gelmişken gideyim ,bakayım nasıl oluyor
Bende aynıı canım bendeeeBende aynıyım canım cook cabuk kilo alırım o yüzden frenliyorum kendimi bir haftada 3 kilo alabilirim