• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 gardaşımm öpiyimmi :KK60:
2-4.gif

Yok abla

Canim hormonlu spiral vardi vardi o sebeple dis gebelik gecirmisim cocuk tupe yerlesmis buyumus damarlari catlatmis ic kanama baslamis tek tupumu aldilar migdeye kadar temizlediler ic kanamayi karnin agriyo diye geldim gozumu ameliyathanede actim birde acik ameliyat daha simdi simdi kendime geliyorum
Çok geçmiş olsun canım evlatlarına bağışlasın Allah seni inşallah çabucak toparlarsın🤲🏻

Hayırlı sabahlar :KK200:
Baklava baklava diye korktunuz,1 oy bile almamışım:sinirli:

Valla patron son dakikada hepimize gol attı canım birinci belli ikinciyi arıyoruz artık :olamaz:
Gunaydin kizlar iki oyumu verdim 2 gundur acim zaten sekerpareyle bal petegi tatlisina verdim oylarimi ama hepai cok guzel olmus emeklerinize saglik:KK200:

Teşekkür ederim canımm 😍❤️

Hayırlı sabahlar
Rüyaymışşşş yaaaaa :mad:
Rüyamda 7 oyum varmış Kazen bana oy vermiş falan :ıslık:
Bu Rabbim katından bana bir mesajmı acaba :KK64:

"Anca rüyanda görürsün" gibi :KK70:
Hayırlı sabahlar canım.Hayir olsun inşallah diyelim 😁😁

Anlamadim valla hic gecmisi okuyamadim 2 3 gundur, fena bir yogunlugum var🤷🏻‍♀️🤕
Herkes yaşını kcuulttu de nevo Jenna 18 dediler lunya de 8 dedi onun üzerine bende smile ver gurtmijgotam doğmadı o zaman dedim :D

Hayırlı sabahlar :KK200:
Baklava baklava diye korktunuz,1 oy bile almamışım:sinirli:
Bence dua ettiler oy almasın diye yoksa muhteşem 5 favorim var benimde karar veremedim hala :(

Back