- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Susun meşgulüm ıhhhh, vakit nakittir demişler ııhhhh, küçüğü olaydı eyiydi, beğenmedim Şimdi telefonu nereye bırakacağım len ben düşerse deliğe yedim sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Susun meşgulüm ıhhhh, vakit nakittir demişler ııhhhh, küçüğü olaydı eyiydi, beğenmedim Şimdi telefonu nereye bırakacağım len ben düşerse deliğe yedim sizi
Günaydın canım ❤
Heyecanlı değilim canım nasılsa sansım yok diğer yarısmalara artık :)))
Heyecan yok nedense sonuncu olmasamda :)
Tesekkur ederim canim ❤ ❤ben oyumu kullandım artık diğer yarışmacılar düşünsün haha
-herkese başarılar tabi
Çünkü iğrenç olmak bunu gerektirir ayrıntı niye verdin yaSusun meşgulüm ıhhhh, vakit nakittir demişler ııhhhh, küçüğü olaydı eyiydi, beğenmedim Şimdi telefonu nereye bırakacağım len ben düşerse deliğe yedim sizi
Tesekkur ederim canim ❤❤
Cumartesi calıstım canım dünde tüm gün yattım diyebilirim :))ne demekk :) neler yaptın hafta sonu
Cumartesi calıstım canım dünde tüm gün yattım diyebilirim :))
Senin nasıl gecti pazar dinlenebildin mi tatlımm
Iyi yapmıssın canım yemekte cook yemedin inşallah :)))oh tam pazar keyfisi :))
bende ev işi felan dinlendim snra eltimlere yemeğe gittik
Benim baklava değildi çarkıfelek tatlısıydıkız senin baklavan çok güzeldi :) olsaydıda yeseydim sabah sabh
Iyi yapmıssın canım yemekte cook yemedin inşallah :)))
Olsun canım dengelersin hafta içi zaten cokm kilon yok seninyok kız tabağımı bitiremedim valla ama 2 bardak kola içtim
Bize şerbetli puding yapacaktı değil mi yanlış hatırlamıyorum
UnknownMs seni etiketlemeye söz vermistim inciler dizilince :)))