- 24 Haziran 2015
- 39.922
- 154.661
- 598
Gunaydinn canımGünaydın herkese :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinn canımGünaydın herkese :))
Ben de karar veremedim 40 dakika ilk sayfada kaldım Ben de bu sefer bana ilk oy verenlere verdimÇok yorgunum bu halde bir de merdiven sileceğim hadi size kolay gelsin ben oy vermesem mı bir çoğu hakediyor yauffff
Günaydın canım❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın herkese :))
Kolay gelsin canımÇok yorgunum bu halde bir de merdiven sileceğim hadi size kolay gelsin ben oy vermesem mı bir çoğu hakediyor yauffff
Günaydın minikim - geldim tartıdaa haberin olsunGünaydın herkese :))
Oo süpersin :))Günaydın minikim - geldim tartıdaa haberin olsun
Söylemiyim ne kadar ya nazarı değiyor bu minikinOo süpersin :))
Minikden bildirim gelmedi daha :))
Artıdan kurtulman güzel olmus artılar hanım göbeğinden mi olmustuSöylemiyim ne kadar ya nazarı değiyor bu minikin
Geçenki artıyı temizledim accıkda üstüne eksiledik
Oya oymu diyorsun iki kategoridir senin tarifler cezbediyor beni napiim :)Sen de bana vermişsinTeşekkür ederim balım, mamalarda oyum sana
Galiba ya menü paylaşıyorum günlükde mutlaka bir kaçamağım oluyor ama mesela bir kaşık bir lokma falan gibi.Artıdan kurtulman güzel olmus artılar hanım göbeğinden mi olmustu
CanımOya oymu diyorsun iki kategoridir senin tarifler cezbediyor beni napiim :)
Yok yok mamalarda verme o pek aceleye geldi
Gördüm canım dün diyet günlüklerinde sayfamız var oraya bakarken bir kac menüne baktım :))Galiba ya menü paylaşıyorum günlükde mutlaka bir kaçamağım oluyor ama mesela bir kaşık bir lokma falan gibi.
Mesaj veriyorum beynime evet yedin tadına baktın tamam senin içi yeterli kendini frenle
Ne diye elektriği ,neti harcıyorsun o kadar ,40 dk beklenir mi bir sayfadaBen de karar veremedim 40 dakika ilk sayfada kaldım Ben de bu sefer bana ilk oy verenlere verdim