- 24 Haziran 2015
- 39.922
- 154.661
- 598
Ben bilmiyorum fiyatini bizim burda daha pahalidir .internette yazmışlar bunu komigime gitti ağzı kapali çıkanları su ile yutarim yazmışlar yaBen geçen gün sordum, burada 300 kilosu![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilmiyorum fiyatini bizim burda daha pahalidir .internette yazmışlar bunu komigime gitti ağzı kapali çıkanları su ile yutarim yazmışlar yaBen geçen gün sordum, burada 300 kilosu![]()
Dilber dudağı yapılacaktı.Yapacak arkadaşın işi çıktı yapamadıDilber dudağı yapandamı yok sarı burma havuç dilimi falan![]()
Brn de sadece sunum için almıştım minik baharat paketinde, o bile 12 buçukduBimde bile yarım kilosu 30 tl idi,ben başka yerden aldım.
İstanbul da çoğu şey daha uygun .
Yok canımKabuklumu 200 lira![]()
Sarı burma diye burma baklavaya diyorlardı galiba ,yapıldı ya o.Dilber dudağı yapandamı yok sarı burma havuç dilimi falan![]()
Benimkide 9 TL idi azıcık bir poşetteBrn de sadece sunum için almıştım minik baharat paketinde, o bile 12 buçukdu![]()
Aynen o yapıldı.Bülbül yuvası yapılacaktı oda dün vazgeçti.Hatta başta yapmak istediğin oydu:)İstenince vermiştimSarı burma diye burma baklavaya diyorlardı galiba ,yapıldı ya o.
İkimiz de birbirimizle kafa bulmuşuz o zamanBen de anladığını anladım ,ben de kafa buluyorum![]()
Ben bilmiyorum fiyatini bizim burda daha pahalidir .internette yazmışlar bunu komigime gitti ağzı kapali çıkanları su ile yutarim yazmışlar ya![]()
İyi aksamlarr canımHayırlı akşamlar, bol sohbetler herkese![]()
Hayırlı akşamlar canım, ne haber❤Hayırlı akşamlar, bol sohbetler herkese![]()
Hoşgeldin canım nasılsınHayırlı akşamlar, bol sohbetler herkese![]()
Altın kaplama olmasın sarı burmaSarı burma diye burma baklavaya diyorlardı galiba ,yapıldı ya o.
Brn de sadece sunum için almıştım minik baharat paketinde, o bile 12 buçukdu![]()
Ben sizden idareliyim ,geçen hafta fıstıklı baklava almıştı eşim ,baklavadan biraz çaldım fıstık,birazı da çakma fıstık,ıspanaklı kekten yapmıştım ,buzlukta vardı,kandırdım siziBenimkide 9 TL idi azıcık bir poşette![]()
Hoş buldum canım, iyiyim ve gezmekten yorgunum şükür.İyi aksamlarr canımnasılsın hoşgeldin
Onları antep fıstığı kıracağı ile kırıyoruz:)Ben bilmiyorum fiyatini bizim burda daha pahalidir .internette yazmışlar bunu komigime gitti ağzı kapali çıkanları su ile yutarim yazmışlar ya![]()
Hoşgeldin canım ,özledim seniHayırlı akşamlar, bol sohbetler herkese![]()
Hayırlı akşamlar canım, ne haber❤
Şükür canlar, sizden ne haber?Hoşgeldin canım nasılsın![]()
Revanide zaten limon olmuyormu ya biz hep koyarızDilber dudağı yapılacaktı.Yapacak arkadaşın işi çıktı yapamadı
Havuç dilimini vermedim çünkü yapımı baklava ile birebir aynı sadece kesimi farklı bu haksızlık olurdu
Bak mesela portakallı revani,limonlu revani istendi vermedim.
Ooh ne güzel iyiyiz bizde hamd olsun canımHoş buldum canım, iyiyim ve gezmekten yorgunum şükür.
Sizler nasılsınız?❤
![]()