- 2 Aralık 2015
- 31.747
- 105.774
- 598
Gül baklavayı daha önceki kategoride baş harfi V olan biri yapmıştı,Ayı da biri yapacaktı bırakmış,yıldız bacımı duymadımGül baklava, yıldız baklava, ay baklava![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gül baklavayı daha önceki kategoride baş harfi V olan biri yapmıştı,Ayı da biri yapacaktı bırakmış,yıldız bacımı duymadımGül baklava, yıldız baklava, ay baklava![]()
Bir madalya alacağız diye ocağa incir ağacı mı dikeceğiz ?Fıstıklı![]()
Kimmiş o ismi V harfiyle başlayan kişiGül baklavayı daha önceki kategoride baş harfi V olan biri yapmıştı,Ayı da biri yapacaktı bırakmış,yıldız bacımı duymadım![]()
Antep'te ucuzdur belki anavatanı yaBir madalya alacağız diye ocağa incir ağacı mı dikeceğiz ?![]()
Onun yerine gidip çeyrek alırımBir madalya alacağız diye ocağa incir ağacı mı dikeceğiz ?![]()
Bir ipucu daha son harfi TKimmiş o ismi V harfiyle başlayan kişi
Yıldız bacım![]()
Ben de öyle sanıyordum değilmişAntep'te ucuzdur belki anavatanı ya![]()
Çıkaramadım kim kiBu kategoride
Bir ipucu daha son harfi TBildin mi şimdi?
![]()
İnternette gördüm geçen.O da var da, kimse yapmaz onu300 lira kilosu
![]()
Yok canım ucuz değil belki daha pahalıdırBen de öyle sanıyordum değilmişNevreste öyle diyor
Ben bugün yarım kilo fıstığı 30 tl ye aldım mesela ,orada daha pahalıymış![]()
Sen ule senÇıkaramadım kim ki![]()
Ben geçen gün sordum, burada 300 kilosuİnternette gördüm geçen.
Kilosu 200 den Antep fıstığı aldım ağzı kapalilari su ile yutucam artik![]()
Çoktan anladımSen ule sen
Bir anlamadın kendinin yaptığını![]()
Bimde bile yarım kilosu 30 tl idi,ben başka yerden aldım.Ben geçen gün sordum, burada 300 kilosu![]()
Aynen onlar da yapılmadı:)Dilber dudağı yapandamı yok sarı burma havuç dilimi falan![]()
Kabuklumu 200 liraİnternette gördüm geçen.
Kilosu 200 den Antep fıstığı aldım ağzı kapalilari su ile yutucam artik![]()
Ben de anladığını anladım ,ben de kafa buluyorumÇoktan anladımKafa buluyorum
![]()