- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Ben de çiğnemem:)Bende hiç sevmem sakızı yanımda cignenmesini tercih etmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çiğnemem:)Bende hiç sevmem sakızı yanımda cignenmesini tercih etmem
Sizi duyanda ağzımızı ayıra ayıra çiğniyoruz sanarBende hiç sevmem sakızı yanımda cignenmesini tercih etmem
Ne güzel ağırlığı var zaten belli yapamam gibi geldiYöresel canım bizde bayram-düğün veya özel misafir gelince yapılır:)
Ne yapacaktın canım senEvet canım yarın son gün ama benim sadece salon kaldı onu yarın yapacağım akşama işim ancak biterKeşke tatlıyı önce yapsaydım:)
Ben de çiğnemem:)
Hiç dayanamıyorum napiyim sen öyle cignemezsin zaten canimSizi duyanda ağzımızı ayıra ayıra çiğniyoruz sanar
Yok kız az da olsa çiğnerken mutlaka ses çıkıyor ya o ses işte, bir de patlatılmasıSizi duyanda ağzımızı ayıra ayıra çiğniyoruz sanar
Hamurunu tutturmak biraz zor ama denemeden bilinmez:)Ne güzel ağırlığı var zaten belli yapamam gibi geldi
Bitsin sonra söyleyeyim:)Ne yapacaktın canım sen
Kulağıma söyleBitsin sonra söyleyeyim:)
Ben 2 baklava çeşidi daha vardı bekledim ama alınmadı herhalde ,iyi ki de alınmamışBitsin sonra söyleyeyim:)
Başka baklava yok bir benimki biliyorsun:)Hangileriydi söylesene:)Ben 2 baklava çeşidi daha vardı bekledim ama alınmadı herhalde ,iyi ki de alınmamış
hic sorma
Afiyet olsun canım Bu sefer baklavanın gücü varÇayımı kaptım geldim
Bu kategori alt alta dizmedim ,ne zaman dizdiysem az oy aldım
Kulağına söyleyeyim ,ne olur ne olmaz yerin kulağı var ,son gün yaparlar belkiBaşka baklava yok bir benimki biliyorsun:)Hangileriydi söylesene:)
Ben de google asistanıma sorarımKulağına söyleyeyim ,ne olur ne olmaz yerin kulağı var ,son gün yaparlar belki
FıstıklıGül baklava, yıldız baklava, ay baklava