- 2 Aralık 2015
- 31.747
- 105.774
- 598
Küçücük şeyden mi kırılacak ,çelimsiz birşey zaten ,kendini ceviz mi sanıyor?Ama dişin kırılır:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçücük şeyden mi kırılacak ,çelimsiz birşey zaten ,kendini ceviz mi sanıyor?Ama dişin kırılır:)
Ama artık madalya ayrıcalığı yokAynen ilk 10da garanti varsınİlk 5 te olabilir:)
Hemen burmayı yapanı etiketleyip seni ispiyonlamam lazımPardon hint sarması diyecektim ya
Zaten çok yemiyoruz problem yokKüçücük şeyden mi kırılacak ,çelimsiz birşey zaten ,kendini ceviz mi sanıyor?
Madalyalar gitti :)Ama artık madalya ayrıcalığı yok
Gerçekten ya madalyalar niye gelmediMadalyalar gitti :)
Yok Antep fıstığı:)
Fıstık
Çözüm bulamadılar galiba:)Gerçekten ya madalyalar niye gelmedi
Geçende Kazen emmiyi etiketledim ,geri gelecekmiş,uygulama mı arayorlarmış ne,nereye kaybolduysaAma artık madalya ayrıcalığı yok
Keşke 3 oy verme hakkım olsa:)
Emmim hallederGeçende Kazen emmiyi etiketledim ,geri gelecekmiş,uygulama mı arayorlarmış ne,nereye kaybolduysa
olmadan boş hissediyorumÇözüm bulamadılar galiba:)
Vermedin işteKeşke 3 oy verme hakkım olsa:)
Sana hiç oy verdim mi:)
Bilirim canım hatta yemek tarifleri bölümünde tarifim var
Edecek tabii,dedim bozdurup yeni sürüm için harcadığını söylüyorlar dedim ,aklar kendiniEmmim halleder
Geçen ay yapsaydım yarışmaya katılırdımBilirim canım hatta yemek tarifleri bölümünde tarifim var
Çok severim
Sevdiğim tarifleri seçersen 2 tarif var ama bazı sebeplerden oy vermek istediğim 2 tarif daha var bakacağız:)Vermedin işte
Prosun dedin madalyan var dedin vermedin