- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Bundan sonra beraber yaparsınız sunumları :))Eşim yarışmayı zaten biliyoduda sunumu göstermemiştim hatta sunum arasında geldi onu ne mutfağa nede salona sokmamıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra beraber yaparsınız sunumları :))Eşim yarışmayı zaten biliyoduda sunumu göstermemiştim hatta sunum arasında geldi onu ne mutfağa nede salona sokmamıştım
Bana cook uzak konular ben uzaktan bakıyorum :))))Haaa pardon yaa kafa gitti aslında daha kimse yapmamışken değişik tarifler yapılır sanıp geri durdum ama gördüğüm kadarıyla herkes bilindik şeyler yapmış her an katılabilirim
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşEki Görüntüle 2249521 Eki Görüntüle 2249522
Baklava hamuru yapınca vazgeçtim saray sarmasından baklavaya çevirdim
Olsan nolurda sankiiCıkss olmıcam
Dardanel ton sever misin?Kim bana salata yapmak ister
Severimde köftem var yanına yeşillik salatası gerenkk :)Dardanel ton sever misin?
He ben direk salata yiyeceksin sandımSeverimde köftem var yanına yeşillik salatası gerenkk :)
Yok o zaman tavuk göğsü koyuyorum içine açımm ya karnım gurulduyorHe ben direk salata yiyeceksin sandım
Yook ilk sevenlerdenim hattaaUnutur muyuz hiç,şiir bile yazdım ya ben sana
Aniden çıkmak zorunda kaldım
Yeni sürüm konusunda kaç kere gördüm ,sevmediğinden yeni sürümü yazmak istemiyor olabilir diye düşünmüştüm.
Kalp kalbe karşı yeni sürümde gördüm az önce seni msjını beğendim :)Yook ilk sevenlerdenim hattaa
Eveet siir bilem yazdin sen banaa
Ben diger topiklere takiliyomm :) oralarda gorebilirsin beni..
Sen nasilsin iyi misin?
Yesene niye yemiyorduYok o zaman tavuk göğsü koyuyorum içine açımm ya karnım gurulduyor
Bende de takibe takip var canimmm :)))Kalp kalbe karşı yeni sürümde gördüm az önce seni msjını beğendim :)
Dur bide takip ediyim
Afiyet olsun canımYemeğimi yiyebilirim artık :)
TeşekkürlerrBende de takibe takip var canimmm :)))
Sağol kuzumm sizlerin menüler neler :)Afiyet olsun canım
Saatimi bekledim canım :)Yesene niye yemiyordu
Kuru pilav turşu:)) birde şekerpare yaptim:))Sağol kuzumm sizlerin menüler neler :)
Rica ederim canim ben tesekkur ederimm:)Teşekkürlerr