Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çayın demlenmesini bekliyorumCanımNe yapıyorsun
![]()
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar![]()
Afiyet olsun canımÇayın demlenmesini bekliyorumSen ne yapıyorsun, nasılsın minnoşum
![]()
Nasılsın canımHayırlı akşamlar canım![]()
Sağol canım❤ Oh ellerine sağlık minnoşumAfiyet olsun canım
Sabah 9 akşam dokuz temizlik yaptım.Mis gibi temizlik kokusuYoruldum biraz:)
Hayırlı akşamlar canım:)Hayırlı akşamlarkızlar bu gün çok zor geçiyor yaa bezi tamamen bu gün çıkardık ve hep altına yaptı tuvalete götürüyorum 2-3 dk oturuyor sonra bitttii deyip kalkıyor
Çok ta yapıyor yarım saat kuru kalmıyor pijaması inşallah alışır bir hafta hiç bez bağlamasam diyorum sizce bi hafta da kavrayabilir mi dersiniZ. Yemek bölümünde sorulacak soru mu bu
![]()
İyiyim çok şükür canımNasılsın canım![]()
Sağol canımSağol canım❤ Oh ellerine sağlık minnoşumValla ben de aynıyım her yerim ağrıyor, ama benim dünden kalma sanırım sehpa taşımaktan
![]()
Ellerine sağlık şekerpare yapmışsınİyiyim çok şükür canımöğlen arkadaş geldi o gitti yemegi koydum tatlı derken gene akşam oldu.
![]()
İyi akşamlar canım❤ İlk zamanlar normal canım, bir ıslatır iki ıslatır sonra söyler her geldiğinde:) Çocuktan çocuğa değişiyor:) Benim oğlumun alışması zaman aldı ama diğerleri alıştı hemenHayırlı akşamlarkızlar bu gün çok zor geçiyor yaa bezi tamamen bu gün çıkardık ve hep altına yaptı tuvalete götürüyorum 2-3 dk oturuyor sonra bitttii deyip kalkıyor
Çok ta yapıyor yarım saat kuru kalmıyor pijaması inşallah alışır bir hafta hiç bez bağlamasam diyorum sizce bi hafta da kavrayabilir mi dersiniZ. Yemek bölümünde sorulacak soru mu bu
![]()
Benim ikisi de bir hafta içinde alışmıştı ,alışır bence seninkideHayırlı akşamlarkızlar bu gün çok zor geçiyor yaa bezi tamamen bu gün çıkardık ve hep altına yaptı tuvalete götürüyorum 2-3 dk oturuyor sonra bitttii deyip kalkıyor
![]()
Değil miSağol canım
Ama sehpan şahane![]()
Güle güle kullan canımDeğil miNe zamandır düşünüyordum almayı, bir sayfada uygun gördüm aldım hemen:)
Sağol canımEllerine sağlık şekerpare yapmışsınBizde çok seviliyor.Bende bu hafta yapacağım.