• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
:70::70: IMG_20190323_205913.jpg

Çayın demlenmesini bekliyorum:KK45: Sen ne yapıyorsun, nasılsın minnoşum:KK60:
Afiyet olsun canım:60:
Sabah 9 akşam dokuz temizlik yaptım.Mis gibi temizlik kokusu:KK45:Yoruldum biraz:)

Hayırlı akşamlar :3: kızlar bu gün çok zor geçiyor yaa bezi tamamen bu gün çıkardık ve hep altına yaptı tuvalete götürüyorum 2-3 dk oturuyor sonra bitttii deyip kalkıyor🤦🏼‍♀️Çok ta yapıyor yarım saat kuru kalmıyor pijaması inşallah alışır bir hafta hiç bez bağlamasam diyorum sizce bi hafta da kavrayabilir mi dersiniZ. Yemek bölümünde sorulacak soru mu bu :D :D

Hayırlı akşamlar :KK3: kızlar bu gün çok zor geçiyor yaa bezi tamamen bu gün çıkardık ve hep altına yaptı tuvalete götürüyorum 2-3 dk oturuyor sonra bitttii deyip kalkıyor🤦🏼‍♀️Çok ta yapıyor yarım saat kuru kalmıyor pijaması inşallah alışır bir hafta hiç bez bağlamasam diyorum sizce bi hafta da kavrayabilir mi dersiniZ. Yemek bölümünde sorulacak soru mu bu :KK70::KK70:
Hayırlı akşamlar canım:)
1 hafta yada en fazla 10 gün sürer:)Ama o süre içerisinde alışamazsa bırakacaksın sonra tekrar deneyeceksin:)

İyiyim çok şükür canım 💕öğlen arkadaş geldi o gitti yemegi koydum tatlı derken gene akşam oldu.😀
Ellerine sağlık şekerpare yapmışsın:KK45:Bizde çok seviliyor.Bende bu hafta yapacağım.

Hayırlı akşamlar :KK3: kızlar bu gün çok zor geçiyor yaa bezi tamamen bu gün çıkardık ve hep altına yaptı tuvalete götürüyorum 2-3 dk oturuyor sonra bitttii deyip kalkıyor🤦🏼‍♀️Çok ta yapıyor yarım saat kuru kalmıyor pijaması inşallah alışır bir hafta hiç bez bağlamasam diyorum sizce bi hafta da kavrayabilir mi dersiniZ. Yemek bölümünde sorulacak soru mu bu :KK70::KK70:
İyi akşamlar canım❤ İlk zamanlar normal canım, bir ıslatır iki ıslatır sonra söyler her geldiğinde:) Çocuktan çocuğa değişiyor:) Benim oğlumun alışması zaman aldı ama diğerleri alıştı hemen;) Hele en küçük kızım sadece bir iki kere ıslattı altını hemen alıştı:)

Benim ikisi de bir hafta içinde alışmıştı ,alışır bence seninkide😘sonuncuya basliycam bende ama biraz daha hava isinsin diyorum 😊

Ellerine sağlık şekerpare yapmışsın:KK45:Bizde çok seviliyor.Bende bu hafta yapacağım.
Sağol canım :KK200:Benim oglum da hastasi😊. Ceviz olsa idi -VUSLAT- -VUSLAT- in tarifini yapacaktım.
Artık onuda bir iki hafta sonra inşallah denerim. 😍😍

Back