• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Komplesini gönderdim kayınvalideme,şerbetide yaptım dedimki ben nasıl dökeceğimi bilemem hamur olur sen dök bize bikaç dilim gönder yeter :KK66: inşallah sadece bikaç dilim gönderir :olamaz:
Kayınvaliden demiyor mu bu kadar tatlıyı niye yapıyorsun :)))
Inşallah az gönderir canım sen bir kac yersin diğerlerini eşin yesin :)))

Kayınvaliden demiyor mu bu kadar tatlıyı niye yapıyorsun :)))
Inşallah az gönderir canım sen bir kac yersin diğerlerini eşin yesin :)))
Yok onların hoşuna gidiyor beni marifetli görmek ;) bide kadayıfı dün onlara yemeğe gittiğimizde söyledim yarışma için olduğunu ama nerde yarışma demedim her an beni bulabilir :rolleyes:

Yok onların hoşuna gidiyor beni marifetli görmek :KK66: bide kadayıfı dün onlara yemeğe gittiğimizde söyledim yarışma için olduğunu ama nerde yarışma demedim her an beni bulabilir :rolleyes:
Tabiki hosuna gider canım :)))
Kız neden yarısmayı söyledin ben anneme bile söylemedim :D

Tabiki hosuna gider canım :)))
Kız neden yarısmayı söyledin ben anneme bile söylemedim :KK70:
Ohooo sağır sultan duydu :KK70: eşim sunum çekimlerimi gördü beğendi,madem bakacaktın keşke senle sunum yapsaydım dedim :KK70: güzel sanatlar fakültesi mezunu eşim görsel şeylerde güvenim tam ;)

Ohooo sağır sultan duydu :KK70: eşim sunum çekimlerimi gördü beğendi,madem bakacaktın keşke senle sunum yapsaydım dedim :KK70: güzel sanatlar fakültesi mezunu eşim görsel şeylerde güvenim tam :KK66:
Ooo bundan sonraki yarıslarda senden korkmak lazım canım eşinde öğrendiyse yandık biz :D

Yok bu ayrı canım anneler yarısıyor mama tarifleri var :))
Haaa pardon yaa kafa gitti ;) aslında daha kimse yapmamışken değişik tarifler yapılır sanıp geri durdum ama gördüğüm kadarıyla herkes bilindik şeyler yapmış her an katılabilirim :confused:

Back