- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Yok canım ben kendi tatlımı 3 gün önce yaptım bunu bugün yarışma dışı yaptımSon gün herkes bi atağa geçti :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ben kendi tatlımı 3 gün önce yaptım bunu bugün yarışma dışı yaptımSon gün herkes bi atağa geçti :)
Ellerine sağlık canım cook güzel görünüyor ❤Eki Görüntüle 2249521 Eki Görüntüle 2249522
Baklava hamuru yapınca vazgeçtim saray sarmasından baklavaya çevirdim
Sağol kuzum ben çok meraklıyım tatlı çörek börek yapmayaMaşallah canım sen ne beceriklisin
Kız yapmayı bırak biraz kilo alacaksınSağol kuzum ben çok meraklıyım tatlı çörek börek yapmaya
Baklava ustaları ne derse artık, ilk kez yaptım valla, teşekkürler canım bak yine diyorum keşke yakın olsaydıkta birlikte yeseydikEllerine sağlık canım cook güzel görünüyor ❤
Komplesini gönderdim kayınvalideme,şerbetide yaptım dedimki ben nasıl dökeceğimi bilemem hamur olur sen dök bize bikaç dilim gönder yeter inşallah sadece bikaç dilim gönderirKız yapmayı bırak biraz kilo alacaksın
Valla hic ilk kez yapılmıs gibi durmuyor canım ❤Baklava ustaları ne derse artık, ilk kez yaptım valla, teşekkürler canım bak yine diyorum keşke yakın olsaydıkta birlikte yeseydik ❤
Kayınvaliden demiyor mu bu kadar tatlıyı niye yapıyorsun :)))Komplesini gönderdim kayınvalideme,şerbetide yaptım dedimki ben nasıl dökeceğimi bilemem hamur olur sen dök bize bikaç dilim gönder yeter inşallah sadece bikaç dilim gönderir
Flashtan dolayı gece gibi çıkmış bide fırında olduğu için pişmemiş halini falan da hep resimledimValla hic ilk kez yapılmıs gibi durmuyor canım ❤
Keske canım cook güzel olurdu ❤
Yok onların hoşuna gidiyor beni marifetli görmek bide kadayıfı dün onlara yemeğe gittiğimizde söyledim yarışma için olduğunu ama nerde yarışma demedim her an beni bulabilirKayınvaliden demiyor mu bu kadar tatlıyı niye yapıyorsun :)))
Inşallah az gönderir canım sen bir kac yersin diğerlerini eşin yesin :)))
Albüm hazırla :)))Flashtan dolayı gece gibi çıkmış bide fırında olduğu için pişmemiş halini falan da hep resimledim
Nasıl yeni kategori belli mi olmuşLilimam mamalarada katılacak mısın :))
Tabiki hosuna gider canım :)))Yok onların hoşuna gidiyor beni marifetli görmek bide kadayıfı dün onlara yemeğe gittiğimizde söyledim yarışma için olduğunu ama nerde yarışma demedim her an beni bulabilir
Hahah olabilir ama ben annemler inanmazsa kanıt olsun diye çektim aslında inanır benden her türlü ağır şeyi yapabileceğimi bekler ailemAlbüm hazırla :)))
Keske albümler gelseydi koyardın buraya canım
Ohooo sağır sultan duydu eşim sunum çekimlerimi gördü beğendi,madem bakacaktın keşke senle sunum yapsaydım dedim güzel sanatlar fakültesi mezunu eşim görsel şeylerde güvenim tamTabiki hosuna gider canım :)))
Kız neden yarısmayı söyledin ben anneme bile söylemedim
Yok bu ayrı canım anneler yarısıyor mama tarifleri var :))Nasıl yeni kategori belli mi olmuş
Ooo bundan sonraki yarıslarda senden korkmak lazım canım eşinde öğrendiyse yandık bizOhooo sağır sultan duydu eşim sunum çekimlerimi gördü beğendi,madem bakacaktın keşke senle sunum yapsaydım dedim güzel sanatlar fakültesi mezunu eşim görsel şeylerde güvenim tam
Haaa pardon yaa kafa gitti aslında daha kimse yapmamışken değişik tarifler yapılır sanıp geri durdum ama gördüğüm kadarıyla herkes bilindik şeyler yapmış her an katılabilirimYok bu ayrı canım anneler yarısıyor mama tarifleri var :))
Eşim yarışmayı zaten biliyoduda sunumu göstermemiştim hatta sunum arasında geldi onu ne mutfağa nede salona sokmamıştımOoo bundan sonraki yarıslarda senden korkmak lazım canım eşinde öğrendiyse yandık biz