- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Bende bi bakıp geliyimSaolun kızlar.. hataya özgü bir kadayıf çeşidi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bi bakıp geliyimSaolun kızlar.. hataya özgü bir kadayıf çeşidi..
Ne çağrıştırdı kızz :)Tatlın bana birçok şey cagristirdi açım galiba @hippocan
Unutur muyuz hiç,şiir bile yazdım ya ben sanaBence siz beni unuttunuz
Aniden çıkmak zorunda kaldımBen de iyiyim sukur canim bildigin seylerle ugrasiyorumm
Sen vaz mi gectin takipteenn
Deynep de bana yazdi gitti galiba:)
Evet canım, bitti şükür:) Yemek kaldı sadece:)Evet öyle oldu sizin
Temizlik mi yapıyorsun ben birşey yapmadım yemek koydum senin tarifi yapacaktım ceviz yetmez gibi markete insem mi diye düşünüyorum
Benim yeni sürümde hep yazasım geliyorUnutur muyuz hiç,şiir bile yazdım ya ben sana
Aniden çıkmak zorunda kaldım
Yeni sürüm konusunda kaç kere gördüm ,sevmediğinden yeni sürümü yazmak istemiyor olabilir diye düşünmüştüm.
Ellerine sağlık canım, afiyet olsun❤Lilimam yaptın mı kız tatlıyı ceviz azmis üşendim ben şekerpare yaptım attım fırına şimdi
Üşendim ceviz almaya gitmeye şekerpare yapiverdimEvet canım, bitti şükür:) Yemek kaldı sadece:)
Kolay gelsin canım❤ Afiyet olsun şimdiden
Fındık da karıştırabilirsin canım:) Ben fındık sevmediğim için koymuyorumÜşendim ceviz almaya gitmeye şekerpare yapiverdim
Teşekkür ederim
Bol bulunca sevilmiyor değeri olmuyor yazık fındığaFındık da karıştırabilirsin canım:) Ben fındık sevmediğim için koymuyorum
Yok ya ben İstanbul'da yaşarken de sevmiyordum:) Sadece toz halinde kurabiyelerde falan yerim:)Bol bulunca sevilmiyor değeri olmuyor yazık fındığa
Ben seviyorum bana gelmiyor
55 kg olda nasıl yersen yeYok ya ben İstanbul'da yaşarken de sevmiyordum:) Sadece toz halinde kurabiyelerde falan yerim:)
Cıkss olmıcam55 kg olda nasıl yersen ye
PankekNe çağrıştırdı kızz :)
Yaptım yaptım henüz şerbetini dökmedim öylece yüklerimLilimam yaptın mı kız tatlıyı ceviz azmis üşendim ben şekerpare yaptım attım fırına şimdi
Yapılışı pankeke benziyo ama hamuru farklı..Pankek
Krep
Bide bu şekilde içli köfte de yapıyorlar
Hayal gücüm sınırsız
Son gün herkes bi atağa geçti :)Yaptım yaptım henüz şerbetini dökmedim öylece yüklerim
Maşallah canım sen ne beceriklisinYaptım yaptım henüz şerbetini dökmedim öylece yüklerim