• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Sanmam, nişastanın katları ayrı tutmasından başka çıtırlığa fazla bir katkısı olmuyor.

Ben fırınından işkillendim 😳

Attığın fotoğrafta hamurun katları çok beyaz görünüyordu. Fotoğraf hala telefonunda mı?
Oda şerbeti koyunca hamur olmasına neden olur:)

Ben nevosun tarifiyle yaptim ama sekerlenmisti: ( ben cok kaynattim cunku.. baya koyu olmustu..

2. Defa actim bu defa serbeti az kaynattim limon tuzu ekledim serbete. Herneyse.. serbet guzeldi💖 Sekerleme olmadi..

Yagini sogutup doktum.. serbeti guzeldi..sirke koydum, tuz yazmiyordu koymamistim..

Birde tahin koyanlar varmis o da citir citir yapiyormus diyolar..

175 derecede pisirdim
Yağı kızgın dökülür ben öyle biliyorum yağı neden soguttuj ki :/

Hayır o zaman üst katlar direk havaya kalkıyor:)
Kızım yüzünden yanlışlık la akijtiladim :D depijiyor yatakta :D

Annemler hep öyle yapardı ben direk üstüne dokuyorum hatta ses çıkmazsa az daha kizdiriyordum bu güne kadar (:

Kızım yüzünden yanlışlık la akijtiladim :KK70: depijiyor yatakta :KK70:

Annemler hep öyle yapardı ben direk üstüne dokuyorum hatta ses çıkmazsa az daha kizdiriyordum bu güne kadar :-)
Ben onuda yaptım ve memnun kalmadım çünkü katlar çok ince hemen pişip yırtılıyor.

En kisa zamanda insallah💖 Valla verdigim herkes bayildi kilomsldircan bize diyolar😂Millet bikmis hazir tatlidan benim tatliyi bile istedigim gibi olmadigi halde cok sevdiler. Ev yapimi hersey baska ya
Tonti yerinde olsam her gün bişey Lee yapacağına o vakti uyumaya aiyirirdim 🤫🤭

Back