- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.809
- 798
Aaa? Acilmamis mi? Ciddi misin? Olur kacta pisirsemki?Gidip baklavana baktım:)
Canım bence hızlı pişmiş ve katları açılmamış ve içi beyaz duruyor.Acaba daha düşürsen mi ayarı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa? Acilmamis mi? Ciddi misin? Olur kacta pisirsemki?Gidip baklavana baktım:)
Canım bence hızlı pişmiş ve katları açılmamış ve içi beyaz duruyor.Acaba daha düşürsen mi ayarı![]()
Oda şerbeti koyunca hamur olmasına neden olur:)Sanmam, nişastanın katları ayrı tutmasından başka çıtırlığa fazla bir katkısı olmuyor.
Ben fırınından işkillendim
Attığın fotoğrafta hamurun katları çok beyaz görünüyordu. Fotoğraf hala telefonunda mı?
İşte canım herkesin farklı pişiriyor.Benim fırın 175de iyi pişiriyor.Annemin 150 derecede:)Aaa? Acilmamis mi? Coddi misin? Olur kacta pisirsemki?
Yağı kızgın dökülür ben öyle biliyorum yağı neden soguttuj ki :/Ben nevosun tarifiyle yaptim ama sekerlenmisti: ( ben cok kaynattim cunku.. baya koyu olmustu..
2. Defa actim bu defa serbeti az kaynattim limon tuzu ekledim serbete. Herneyse.. serbet guzeldiSekerleme olmadi..
Yagini sogutup doktum.. serbeti guzeldi..sirke koydum, tuz yazmiyordu koymamistim..
Birde tahin koyanlar varmis o da citir citir yapiyormus diyolar..
175 derecede pisirdim
Hayır o zaman üst katlar direk havaya kalkıyor:)Yağı kızgın dökülür ben öyle biliyorum yağı neden soguttuj ki :/
Oyle okudum sanki.. hamurun uzerini pisirirmis ve ici pismeden uzeri kizarirmisYağı kızgın dökülür ben öyle biliyorum yağı neden soguttuj ki :/
Tamam 150 ye dusureyim birde baya bi kizartayim.. bi an once yapmak istiyorumİşte canım herkesin farklı pişiriyor.Benim fırın 175de iyi pişiriyor.Annemin 150 derecede:)
Sakın sıcak dökme canım tecrübe ile sabittir kötü oluyor:)Oyle okudum sanki.. hamurun uzerini pisirirmis ve ici pismeden uzeri kizarirmis
Kızım yüzünden yanlışlık la akijtiladimHayır o zaman üst katlar direk havaya kalkıyor:)
İç katlarında kızarması ve açılması lazım:)Tamam 150 ye dusureyim birde baya bi kizartayim.. bi an once yapmak istiyorum![]()
Sende soylemistin bi yerde sanki kivriliyor diye aklimda kalmisSakın sıcak dökme canım tecrübe ile sabittir kötü oluyor:)
Sakın sıcak dökme canım tecrübe ile sabittir kötü oluyor:)
Ben onuda yaptım ve memnun kalmadım çünkü katlar çok ince hemen pişip yırtılıyor.Kızım yüzünden yanlışlık la akijtiladimdepijiyor yatakta
Annemler hep öyle yapardı ben direk üstüne dokuyorum hatta ses çıkmazsa az daha kizdiriyordum bu güne kadar![]()
Tamam bencede az kizarttim sanirim ve isisi yuksek geldi demek..İç katlarında kızarması ve açılması lazım:)
Birde öyle deneyelim bakalım:)Tamam bencede az kizarttim sanirim ve isisi yuksek geldi demek..
En kisa zamanda insallahBirde öyle deneyelim bakalım:)
Tabi canım ev yapımı gibisi yok:)En kisa zamanda insallahValla verdigim herkes bayildi kilomsldircan bize diyolar
Millet bikmis hazir tatlidan benim tatliyi bile istedigim gibi olmadigi halde cok sevdiler. Ev yapimi hersey baska ya
Tonti yerinde olsam her gün bişey Lee yapacağına o vakti uyumaya aiyirirdimEn kisa zamanda insallahValla verdigim herkes bayildi kilomsldircan bize diyolar
Millet bikmis hazir tatlidan benim tatliyi bile istedigim gibi olmadigi halde cok sevdiler. Ev yapimi hersey baska ya
Yağ ya ılık ya da soğuk olmalı. Yoksa fırına girmeden üst kat havaya kalkıp pişerYağı kızgın dökülür ben öyle biliyorum yağı neden soguttuj ki :/