- 24 Eylül 2018
- 99.183
- 296.293
- 698
Uykusuzluk hastası olacaktın Allah korusunİyi ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykusuzluk hastası olacaktın Allah korusunİyi ki![]()
Yağını mı az koydun acaba, birde ben baklavalık sert un kullanıyorumBen nevosun tarifiyle yaptim ama sekerlenmisti: ( ben cok kaynattim cunku.. baya koyu olmustu..
2. Defa actim bu defa serbeti az kaynattim limon tuzu ekledim serbete. Herneyse.. serbet guzeldiSekerleme olmadi..
Yagini sogutup doktum.. serbeti guzeldi..sirke koydum, tuz yazmiyordu koymamistim..
Birde tahin koyanlar varmis o da citir citir yapiyormus diyolar..
175 derecede pisirdim
Yok sen deyince hic kapatmadim ama yinede oldu bilmiyorum nedenŞerbeti döktükten sonra fırına falan koymuyorsun değil mi kapağı kapalı bir yerde kalırsa çıtırlığı gidiyor.Birde sıcak havada gevşiyor ben üzerini kapatıp dolapta muhafaza ederim:)
Denedikçe ne nasıl oluyor keşfedeceksin:)Yani herkesin kullandığı malzeme,pişirme usulü farklı oluyor:)Yok sen deyince hic kapatmadim ama yinede oldu bilmiyorum neden
Tahin bende seviyorum. Ayni undan tatli yapanlar var tutuyor.. ben bi yerde ysnlis yapiyorum. Yagi 1 paket tereyag 250 gram arti 1 su bardagi sivi yag nevosun tarifteYağını mı az koydun acaba, birde ben baklavalık sert un kullanıyorum
Tahinli hiç denemedim, fakat eminim lezzetli olur. Tahinin girdiği herşey güzel![]()
Evet boncuum serbetli tatliyi bu yuzden beceremiyormusum diyirum yaDenedikçe ne nasıl oluyor keşfedeceksin:)Yani herkesin kullandıüğı malzeme,pişirme usulü farklı oluyor:)
1 tepsiye değil mi?Tahin bende seviyorum. Ayni hndan tatli yapanlar var tutuyor.. ben bi yerde ysnlis yapiyorum. Yahi 1 paket tereyag 250 gram arti 1 su bardagi sivi yag nevosun tarifte
Peki fırınından emin misin?Evet boncuum serbetli tatliyi bu yuzden beceremiyormusum diyirum yaTsm hamur olnuyorsa istedigim gibi degil henuz. Yibede hazirlara bakarsk mis gibi.. buram buram seker tereyag kokuyor hazirlar gibi kotu kokmuyor..
Maşaallah gayet güzel oluyor daha ne olsun:)Evet boncuum serbetli tatliyi bu yuzden beceremiyormusum diyirum yaTsm hamur olnuyorsa istedigim gibi degil henuz. Yibede hazirlara bakarsk mis gibi.. buram buram seker tereyag kokuyor hazirlar gibi kotu kokmuyor..
Evet 1 tepsiye evet hamurdan haric canim.. yagda sorun yoktur bence:)1 tepsiye değil mi?
Yani hamuruna konan hariç
Eğer öyle ise tam ölçü bu zaten![]()
Ayyy simartiorsujuz beniEvet o geçebilir:))
Aynen bazı fırın hızlı pişiriyor ve güzel kat kat pişmiyor ve beyaz kalabiliyor.Benim fırın sorunlu ama kat kat açılıyor:)Peki fırınından emin misin?
Her fırında baklava güzel pişmez![]()
Firinima guveniyorum.. herseyi masallah guzel pisiriyor. Birde baskasinin firininda deneyim mademPeki fırınından emin misin?
Her fırında baklava güzel pişmez![]()
O kat kat gorunum benimkindede varmiydi nevos?Aynen bazı fırın hızlı pişiriyor ve güzel kat kat pişmiyor ve beyaz kalabiliyor.Benim fırın sorunlu ama kat kat açılıyor:)
Ilk borek yaptigimdada yarisi hamur oluyorduMaşaallah gayet güzel oluyor daha ne olsun:)
Sanmam, nişastanın katları ayrı tutmasından başka çıtırlığa fazla bir katkısı olmuyor.Evet 1 tepsiye evet hamurdan haric canim.. yagda sorun yoktur bence:)
Acaba diyorum nisastayi az ya da cok kullaniyor olabilir miyim?
Biri de beni şımartsa artıkAyyy simartiorsujuz beni![]()
Gidip baklavana baktım:)O kat kat gorunum benimkindede varmiydi nevos?
Evet minik melegimde oyke demisti.. ben isiktan renksiz cikti diyordum ama biraz daha pisirsemmiydiki?Sanmam, nişastanın katları ayrı tutmasından başka çıtırlığa fazla bir katkısı olmuyor.
Ben fırınından işkillendim
Attığın fotoğrafta hamurun katları çok beyaz görünüyordu. Fotoğraf hala telefonunda mı?
Daha tam sogumadi ama 2 dilim yedim.. kat kat ve o kadar hafifki.. artik vazgecilmez tarifim olacakToplamda 1-2 saat suruyor yapmasi pisirmesi.. sogumasini beklemek lazim tabii birde.. oglum baklavayi cok seviyor, disarsan yiyecegine en az zararlisini evde yesin
![]()
Nevreste boncuum tarif icin cokkkk tesekkur ederim
Eki Görüntüle 2243793 Eki Görüntüle 2243794 Eki Görüntüle 2243795 Eki Görüntüle 2243796 Eki Görüntüle 2243797 Eki Görüntüle 2243798 Eki Görüntüle 2243799