- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.809
- 798
Deme yhaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme yhaaa
Olmuyoki zaten uyumuyom kuzu : ( keske gunduz onu yapana kadar uyusam ama olmuyo: ( uykusuz musun sen kuzu?Tonti yerinde olsam her gün bişey Lee yapacağına o vakti uyumaya aiyirirdim![]()
Koş bir koşu aç üşenmeTamam 150 ye dusureyim birde baya bi kizartayim.. bi an once yapmak istiyorum![]()
Isıda ve fırınının varsa alt üst ayarının aynı anda açık olması lazım. 170 derecede pişiriyorum ben ama her fırının ısı ayarı bir olmuyor. Ve yaklaşık 60 dk fırında kalıyor, fazlası var eksiği yokDeme yhaaabende guzel yaptim doye seviniyordum : ( oeki sencede isida mi sorun vardi? Yoksa kisa mi tutmusum firinda?
Hayır ısı yüksek olmuş çünkü üst kat bayağı kızarmış:)Deme yhaaabende guzel yaptim doye seviniyordum : ( oeki sencede isida mi sorun vardi? Yoksa kisa mi tutmusum firinda?
Haha geberme emiKoş bir koşu aç üşenme![]()
Alt ust ayari acik ok.. 175 te pisirdim simdi 150 de yapcam.. birde daha uzun birakcam firinda bakalim nasil olacak bu defa.. bu isi cozmeden rahat uyku yokIsıda ve fırınının varsa alt üst ayarının aynı anda açık olması lazım. 170 derecede pişiriyorum ben ama her fırının ısı ayarı bir olmuyor. Ve yaklaşık 60 dk fırında kalıyor, fazlası var eksiği yok![]()
Fıstığı bulmuş da laf yapıyorHaha geberme emibugun yok haftaya artik
Fistik almis esim kizdim o kadar para verilir mi diye.. ben az bisey susleme icin istemistim zaten cevizliyi daha cok seviyorum ben..
Bir Baklava Meselesi....Alt ust ayari acik ok.. 175 te pisirdim simdi 150 de yapcam.. birde daha uzun birakcam firinda bakalim nasil olacak bu defa.. bu isi cozmeden rahat uyku yok![]()
Dimi boncuum.. bencede kizarmasi iyi ama ustunun su sizin yanik baklavaya donmesin sonraHayır ısı yüksek olmuş çünkü üst kat bayağı kızarmış:)
Eğer içinin rengi açık olursa, ayarı daha da düşür 1 saatin sonunda ve öyle pişirmeye devam et. O beyazlık olmamalıAlt ust ayari acik ok.. 175 te pisirdim simdi 150 de yapcam.. birde daha uzun birakcam firinda bakalim nasil olacak bu defa.. bu isi cozmeden rahat uyku yok![]()
Ben çok uykusuz kalıyorum kız bak bu saat oldu bağırıyor uyumamak için en son çok güzel düzene koymustuk uykuyu eşim sayesinde düzen yokOlmuyoki zaten uyumuyom kuzu : ( keske gunduz onu yapana kadar uyusam ama olmuyo: ( uykusuz musun sen kuzu?
Anam burdada herkes becerikli bi ben beceriksizmisimFıstığı bulmuş da laf yapıyor
Cevizli daha güzel oluyor gerçekten şimdi canım istedi ben kalkıp yapmazsam iyi![]()
Öyle deme, baklavanın yanmaya durmuşu makbûldürDimi boncuum.. bencede kizarmasi iyi ama ustunun su sizin yanik baklavaya donmesin sonra![]()
Bende baklavam nurlu nurlu oldu diyordumEğer içinin rengi açık olursa, ayarı daha da düşür 1 saatin sonunda ve öyle pişirmeye devam et. O beyazlık olmamalı![]()
Neden duzen yok kuzu yaa? Erkenden yatirsan uyumuyor mu?Ben çok uykusuz kalıyorum kız bak bu saat oldu bağırıyor uyumamak için en son çok güzel düzene koymustuk uykuyu eşim sayesinde düzen yok
Sabah bizden önce uyanıyor..gün boyu uyumuyor ve yanimdqn ayrılmıyor hiç :// 2 yaş sendromu sanırım banyodan çıkmamak için benim uzerime şu bile dikti biraz önce de biberon daki sütü sağa sola boşalttı
![]()
Kimin baklava yandı kiz :))Öyle deme, baklavanın yanmaya durmuşu makbûldür![]()
Aynen kuzuu:)Bir Baklava Meselesi....![]()