• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Cok bilinmeyenli denklem😂

Sen nasil yapiyosun kuzuuu?
Hamurunun yaşlarına muhakkak sirke ve tuz koyarım. Yağlamasında yağı bol tutarım. Ağır ağır pişiririm. Şerbeti de ağdalı yaparım. Şerbeti de pişen baklavayı da ılıkken birleştiririm.

Başka birşey aklıma gelmiyor şu anda 🤔

Baklava ustamız Nevreste Nevreste ye danışalım 😁

Hamurunun yaşlarına muhakkak sirke ve tuz koyarım. Yağlamasında yağı bol tutarım. Ağır ağır pişiririm. Şerbeti de ağdalı yaparım. Şerbeti de pişen baklavayı da ılıkken birleştiririm.

Aynı şeyler canım:)
Yani yağı bol olmalı ağır pişmeli:)
Estağfurullah:)
Ama cidden her marka şeker iyi olmuyor:)Bazılarının şekeri az ondan mı kıvam tutmuyor:)

Aynı şeyler canım:)
Yani yağı bol olmalı ağır pişmeli:)
Estağfurullah:)
Ama cidden her marka şeker iyi olmuyor:)Bazılarının şekeri az ondan mı kıvam tutmuyor:)
Balküpü ve torku kullanıyorum canım, dediğin gibi bazı markalarda ağda tutmayabiliyor 🙃

Ben nevosun tarifiyle yaptim ama sekerlenmisti: ( ben cok kaynattim cunku.. baya koyu olmustu..

2. Defa actim bu defa serbeti az kaynattim limon tuzu ekledim serbete. Herneyse.. serbet guzeldi💖 Sekerleme olmadi..

Yagini sogutup doktum.. serbeti guzeldi..sirke koydum, tuz yazmiyordu koymamistim..

Birde tahin koyanlar varmis o da citir citir yapiyormus diyolar..

175 derecede pisirdim

Ben nevosun tarifiyle yaptim ama sekerlenmisti: ( ben cok kaynattim cunku.. baya koyu olmustu..

2. Defa actim bu defa serbeti az kaynattim limon tuzu ekledim serbete. Herneyse.. serbet guzeldi💖 Sekerleme olmadi..

Yagini sogutup doktum.. serbeti guzeldi..sirke koydum, tuz yazmiyordu koymamistim..

Birde tahin koyanlar varmis o da citir citir yapiyormus diyolar..

175 derecede pisirdim
Şerbeti döktükten sonra fırına falan koymuyorsun değil mi kapağı kapalı bir yerde kalırsa çıtırlığı gidiyor.Birde sıcak havada gevşiyor ben üzerini kapatıp dolapta muhafaza ederim:)

Back