- 22 Temmuz 2017
- 44.991
- 133.187
- 598
Pişirmede olabilir, yağlama da olabilir, şerbette olabilir canımAcma en kolayiymis: ( bi yerlerde hata yapiyorum csnim ama nerde.. citir citir olmuyor bi turlu..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pişirmede olabilir, yağlama da olabilir, şerbette olabilir canımAcma en kolayiymis: ( bi yerlerde hata yapiyorum csnim ama nerde.. citir citir olmuyor bi turlu..
Tembeller canım bir tatlı yapamadılar:)Iyi aksamlar bacilarrr.. neden hic yeni tarif gelmiyor?
Cok bilinmeyenli denklemPişirmede olabilir, yağlama da olabilir, şerbette olabilir canım![]()
Şerbet çok etkiliyor:)Pişirmede olabilir, yağlama da olabilir, şerbette olabilir canım![]()
Sen yapacakmisin boncuum:)Tembeller canım bir tatlı yapamadılar:)
Yapacağım inşaallah:)Ama 20-25 tarif gelsin sonra yapayım diyordum:)Sen yapacakmisin boncuum:)
Sen assolist sonra cikiyorsun tabiYapacağım inşaallah:)Ama 20-25 tarif gelsin sonra yapayım diyordum:)
Assolist değilde fasulyeden diyelimSen assolist sonra cikiyorsun tabibi sobraki kategoriyi merak ediyorum ne olcak acaba
![]()
Valla ayin sonu geldi nerdeyse tik yok.. admin bile yapmadi daha.. imam boyle yaparsa cemaat napmazAssolist değilde fasulyeden diyelim
Bende merak ediyorum:)
Hamurunun yaşlarına muhakkak sirke ve tuz koyarım. Yağlamasında yağı bol tutarım. Ağır ağır pişiririm. Şerbeti de ağdalı yaparım. Şerbeti de pişen baklavayı da ılıkken birleştiririm.Cok bilinmeyenli denklem
Sen nasil yapiyosun kuzuuu?
Kategoriyi kim belirliyorAssolist değilde fasulyeden diyelim
Bende merak ediyorum:)
Aynı şeyler canım:)Hamurunun yaşlarına muhakkak sirke ve tuz koyarım. Yağlamasında yağı bol tutarım. Ağır ağır pişiririm. Şerbeti de ağdalı yaparım. Şerbeti de pişen baklavayı da ılıkken birleştiririm.
Başka birşey aklıma gelmiyor şu anda
Baklava ustamızNevreste ye danışalım
![]()
Ben öneride bulunuyorum Kazen ile birlikte karar veriyoruz:)Kategoriyi kim belirliyor![]()
Balküpü ve torku kullanıyorum canım, dediğin gibi bazı markalarda ağda tutmayabiliyorAynı şeyler canım:)
Yani yağı bol olmalı ağır pişmeli:)
Estağfurullah:)
Ama cidden her marka şeker iyi olmuyor:)Bazılarının şekeri az ondan mı kıvam tutmuyor:)
Bimin şekeride çok iyi tutuyor:)Balküpü ve torku kullanıyorum canım, dediğin gibi bazı markalarda ağda tutmayabiliyor![]()
Ben nevosun tarifiyle yaptim ama sekerlenmisti: ( ben cok kaynattim cunku.. baya koyu olmustu..Hamurunun yaşlarına muhakkak sirke ve tuz koyarım. Yağlamasında yağı bol tutarım. Ağır ağır pişiririm. Şerbeti de ağdalı yaparım. Şerbeti de pişen baklavayı da ılıkken birleştiririm.
Başka birşey aklıma gelmiyor şu anda
Baklava ustamızNevreste ye danışalım
![]()
Doğrudur canım, hiç kullanmadımBimin şekeride çok iyi tutuyor:)
Benim evde bal küpü var ama tatlı için bimden almayı düşünüyorum:)Doğrudur canım, hiç kullanmadım![]()
Şerbeti döktükten sonra fırına falan koymuyorsun değil mi kapağı kapalı bir yerde kalırsa çıtırlığı gidiyor.Birde sıcak havada gevşiyor ben üzerini kapatıp dolapta muhafaza ederim:)Ben nevosun tarifiyle yaptim ama sekerlenmisti: ( ben cok kaynattim cunku.. baya koyu olmustu..
2. Defa actim bu defa serbeti az kaynattim limon tuzu ekledim serbete. Herneyse.. serbet guzeldiSekerleme olmadi..
Yagini sogutup doktum.. serbeti guzeldi..sirke koydum, tuz yazmiyordu koymamistim..
Birde tahin koyanlar varmis o da citir citir yapiyormus diyolar..
175 derecede pisirdim