Evet istendi:)En az 4 kişi:)Benim tarifde cok istendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet istendi:)En az 4 kişi:)Benim tarifde cok istendimi
Diyete yakışır:)Boşuna aramasınlar diye, benim tarif varken boşuna birinciyi arıyorlar 40 yıl düşünseler bulamayacaklari tatlıyı buldum ben hey gidi heyy
Sende prosun benim oda yokBen baklavayi sormadim bile, hatta diger demirbas tarifleri bile sormadim. Emindim gittiklerine
Hem dur senin madalyan var,benim hic yok
Yani kismen, ama onde giden tarifler var benceSenin tarifte demirbaş:)
Sunumla o değişebilir:)Yani kismen, ama onde giden tarifler var bence
Benim bu yarışmada favorim sensin sade su bile kaynarsan oyum sanaBen baklavayi sormadim bile, hatta diger demirbas tarifleri bile sormadim. Emindim gittiklerine
Hem dur senin madalyan var,benim hic yok
Ben burda olmamistim pro. Yani daha burdan bir odul alamadimSende prosun benim oda yok
Gerek yok zaten iddialı gelecek:)Yani gönülden vereceksin:)Benim bu yarışmada favorim sensin sade su bile kaynarsan oyum sana
Ohhh mayhoş mayhoş, meyvelerle yapacağımDiyete yakışır:)
BencedeSunumla o değişebilir:)
Benim bu yarışmada favorim sensin sade su bile kaynarsan oyum sana
Hadi inşaallahBencede
Cok saglam sunum fikirlerim var, korkun millet
Ama o baklavayı yapan aeben usta Karı yufkanın altına gazete koymuş okunuyor diye Sunum desen iddialı yapmış ,baklava var baklava varSon serbetli kategorisine baktim, acik ara onde bitirmis
Yine satarAslaaaaaaa inanmiyorum asla guvenmiyorum
Bi pro olsam hemen rengimi değişcem ben rengimi belli etmiyorum hakkaten biz normallere eziyet renk değişmek peşpeşe yazmak falanBen burda olmamistim pro. Yani daha burdan bir odul alamadim
Ekran görüntüsü alAslaaaaaaa inanmiyorum asla guvenmiyorum
Valla eline saglik da, herkes tutturdu baklava diye birinci olacagi yoksa da birinci olacak artik. Bir seyi kirk kere soyleyince oluyorAma o baklavayı yapan aeben usta Karı yufkanın altına gazete koymuş okunuyor diye Sunum desen iddialı yapmış ,baklava var baklava var
Canım sen yöresel tatlı istiyordun .Hadi tatlılar yarışıyor.Yok mu tarifin:)İyi akşamlar herkese
Tatlıar kapışılmış galiba
KesinlikleYine satar