• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Valla eline saglik da, herkes tutturdu baklava diye birinci olacagi yoksa da birinci olacak artik. Bir seyi kirk kere soyleyince oluyor:KK70:
Ben denemiştim bir keresinde ,40 kere yazmıştım birinci ben olacağım diye tutmamıştı:KK45:

Bi pro olsam hemen rengimi değişcem ben rengimi belli etmiyorum :KK53: hakkaten biz normallere eziyet renk değişmek peşpeşe yazmak falan :işsiz:
Biliyorum ya zor oluyor, kendinde alabilirsin istersen. Ben bilmiyordum pro aldigimda,burda takilincada bir sekilde pro olunabilecegini, almistim o yuzden.
Ama zaten Kazen emmi 200.000 goruntulenmeyi gecerse supriz olabilir demisti sanki:halay:

Biliyorum ya zor oluyor, kendinde alabilirsin istersen. Ben bilmiyordum pro aldigimda,burda takilincada bir sekilde pro olunabilecegini, almistim o yuzden.
Ama zaten Kazen emmi 200.000 goruntulenmeyi gecerse supriz olabilir demisti sanki:halay:
Bende kendim aldım:)

Canım sen yöresel tatlı istiyordun .Hadi tatlılar yarışıyor.Yok mu tarifin:)
İki tane pekmezle yapılıyor bildiğim diğer ikisi şekerli ama kaynanamda var bi tarif onu yapayım ismini unuttum o_Ogaliba adana yöresiydi

İki tane pekmezle yapılıyor bildiğim diğer ikisi şekerli ama kaynanamda var bi tarif onu yapayım ismini unuttum o_Ogaliba adana yöresiydi
Tam öğren özelden görüşelim:)

Yani sende normal dumduz bizim gibi uyeydin, :halay:sonradan editor oldun. Ama oncesinde kendin proluk aldin:KK45:
Anlamis miyim:olamaz:
Tabi ki canım:)
Oğluma hamileydim gelişiminde problem vardı ve siteye öyle üye oldum:)

Back