Yazı şeklimiz değişti farkettin mi:)Kesinlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazı şeklimiz değişti farkettin mi:)Kesinlikle
Ben denemiştim bir keresinde ,40 kere yazmıştım birinci ben olacağım diye tutmamıştıValla eline saglik da, herkes tutturdu baklava diye birinci olacagi yoksa da birinci olacak artik. Bir seyi kirk kere soyleyince oluyor
Biliyorum ya zor oluyor, kendinde alabilirsin istersen. Ben bilmiyordum pro aldigimda,burda takilincada bir sekilde pro olunabilecegini, almistim o yuzden.Bi pro olsam hemen rengimi değişcem ben rengimi belli etmiyorum hakkaten biz normallere eziyet renk değişmek peşpeşe yazmak falan
Bende kendim aldım:)Biliyorum ya zor oluyor, kendinde alabilirsin istersen. Ben bilmiyordum pro aldigimda,burda takilincada bir sekilde pro olunabilecegini, almistim o yuzden.
Ama zaten Kazen emmi 200.000 goruntulenmeyi gecerse supriz olabilir demisti sanki
Ekran görüntüsü al
Sonra beni rencide edersin , gör bak diye
İki tane pekmezle yapılıyor bildiğim diğer ikisi şekerli ama kaynanamda var bi tarif onu yapayım ismini unuttum galiba adana yöresiydiCanım sen yöresel tatlı istiyordun .Hadi tatlılar yarışıyor.Yok mu tarifin:)
Evet simdi fsrkettim neden kiYazı şeklimiz değişti farkettin mi:)
Ben de aebenin baklavası sayesinde almıştımBende kendim aldım:)
Tam öğren özelden görüşelim:)İki tane pekmezle yapılıyor bildiğim diğer ikisi şekerli ama kaynanamda var bi tarif onu yapayım ismini unuttum galiba adana yöresiydi
Sitede bu gece güncelleme yapılacak:)Evet simdi fsrkettim neden ki
Inanarak soylememissindir anacigimBen denemiştim bir keresinde ,40 kere yazmıştım birinci ben olacağım diye tutmamıştı
Evet yanlışlık olmuştu hatırlıyorumBen de aebenin baklavası sayesinde almıştım
Tamam bi sorayım yarınTam öğren özelden görüşelim:)
Nasil abla, sen zaten editorsunBende kendim aldım:)
Pro üyeliği diyorum:)Nasil abla, sen zaten editorsun
Niye fakirleştik halka indik NevoşYazı şeklimiz değişti farkettin mi:)
Güncelleme var:)Niye fakirleştik halka indik Nevoş
Yani sende normal dumduz bizim gibi uyeydin, sonradan editor oldun. Ama oncesinde kendin proluk aldinPro üyeliği diyorum:)
Bir kac gun vs yazmislar sanki, dogru mu acebaSitede bu gece güncelleme yapılacak:)
Hatta her an site gidebilir:)
Tabi ki canım:)Yani sende normal dumduz bizim gibi uyeydin, sonradan editor oldun. Ama oncesinde kendin proluk aldin
Anlamis miyim