Evet canım güncelleme yapılacakmış:)Bu gece giremeyecek miyiz yani siteye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım güncelleme yapılacakmış:)Bu gece giremeyecek miyiz yani siteye
Sabaha girebilecek miyiz acaba, ne zamana kadar sürecek kiEvet canım güncelleme yapılacakmış:)
O belli değilmiş canım ama sabaha bitebilirmiş:)Sabaha girebilecek miyiz acaba, ne zamana kadar sürecek ki
Haha bi kac kez denedimde pek tutturamiyorum sanirim ama katilcam nevosa soyleyimde:)İstesen yaparsın da, istemiyorsun
İnşaAllah biterO belli değilmiş canım ama sabaha bitebilirmiş:)
Söyle bakayım:)Haha bi kac kez denedimde pek tutturamiyorum sanirim ama katilcam nevosa soyleyimde:)
İnşaallah:)İnşaAllah biter
Nerelerdesin kızz daha bugün seni konuşuyorduk @LezzetliCipetpet le :)
Sağolun kızlar, bütün dikkatimi enerjimi bebeğe vermiş durumdayım, arada açıyorum bildirim varsa bakıp çıkıyorum hemen, bende özledim sizi
Yazdim sana boncuum:)Söyle bakayım:)
Bana da söyleHaha bi kac kez denedimde pek tutturamiyorum sanirim ama katilcam nevosa soyleyimde:)
Sana niye söylesinBana da söyle
Ayyy ondanmı bende biraz önce giremedim açtığım sayfa bembeyaz olup kalıyodu bende bu bi işaret olmalı yeni sayfa açmalıyım dedim yeni sayfada aynısı oluyodu sen nerden öğrendin ayol muhtarlığımı elimden alıyosun yavaştanArkadaşlar sitede bu geceden sonra ve ertesi iki gün sitede genel güncelleme yapılacağından erişim yapılamayacakmıs bilginiz olsun.
Sağol kuzumtesekkur balim sanada basarilar
Ya senin elman nekadar güzellllSağol kuzum
Sen seviyorsun diye öyle diyorsun :)En güzellerinden birini kaptın:)
Hayırlı gecelerSite güncellemesi başlamadan önce, herkese hayırlı geceler diyorum:)
Nasıl yaaa ciddi ciddi girilemeyecek öyle miiiSite güncellemesi başlamadan önce, herkese hayırlı geceler diyorum:)
Sigarayı bırakanlara veriliyor İçiyorsan ya da bıraktıysan sen de alabilirsinYa senin elman nekadar güzellll