Evet çok severim hatta bayılırım :)Sen seviyorsun diye öyle diyorsun :)
Bu tarifle birincilik gelmez eminim ama maksat katılmak dedim :)
Bence şimdiden birinci baklava olur diyorum :)
Hayırlı gecelerSite güncellemesi başlamadan önce, herkese hayırlı geceler diyorum:)
Güncelleme yapılacakmış canım:)Nasıl yaaa ciddi ciddi girilemeyecek öyle miii
Baklavayı yapan sunumunu hazırlar :) bende çok istemiştim baklavayı. Ayıptır söylemesi güzel yaparımEvet çok severim hatta bayılırım :)
Bakalım baklavayı yapan arkadaşın sunumuna bağlı:)
Şimdi ne desem yalan olcakSigarayı bırakanlara veriliyorİçiyorsan ya da bıraktıysan sen de alabilirsin
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler:)
Ben de çok istedim hatta benden önce oğlum istedi ama nasip olmadı.Hatta yapmayı planladıklarımın hepsi gitti bana tarif kalmadıBaklavayı yapan sunumunu hazırlar :) bende çok istemiştim baklavayı. Ayıptır söylemesi güzel yaparım
Onay vereceğimSana niye söylesin
Geçti ben onay verdimOnay vereceğim
Hiç mi giremiycez azcık bile mi giremiycezGüncelleme yapılacakmış canım:)
Nevros deynep tarif aldı mi?Geçti ben onay verdim
Çifte onaydan geçse fena mı olur?Geçti ben onay verdim
Dua edelim çabuk bitsin:)Hiç mi giremiycez azcık bile mi giremiycez
Yaaa baklava sende değilse birincilik hayal oldu yani ablaaa açık ara öne geçmiş geçen yarışmalardaBen de çok istedim hatta benden önce oğlum istedi ama nasip olmadı.Hatta yapmayı planladıklarımın hepsi gitti bana tarif kalmadıKatılmayabilirim:)
İlk o yazmışNevros deynep tarif aldı mi?
Yerimde gözün mü varÇifte onaydan geçse fena mı olur?
Bırakmadıysan da bırak bence,gerçekten farkı görünce derin bir oh dersinŞimdi ne desem yalan olcak
Yapamazsa elinden alırımYaaa baklava sende değilse birincilik hayal oldu yani ablaaa açık ara öne geçmiş geçen yarışmalarda
Az oy verenlerden fena intikam olacakmış,öyle okudumİlk o yazmış
Sonuncu sıralarda olmayı hazmedemiyor ya ondan sorduydumİlk o yazmış