Buldun mu canımhep beni çağır
Burdayım nevrosummmm, bütün gün güzel armut aradım
Lütfen benim için kavga etmeyin
Not düşeyim nevrosum bitane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buldun mu canımhep beni çağır
Burdayım nevrosummmm, bütün gün güzel armut aradım
Lütfen benim için kavga etmeyin
Not düşeyim nevrosum bitane
22 haftalık oldukAmin canim.. bi sekilde oluyor ama hele buyusunler daha guzel olacak insallah. Sen kac haftaliksin canim simdi?
Sende bitanesinNot düşeyim nevrosum bitane
Siz hep yanımdasınızBiz neyiz
Masallah canim en guzel aylardasin tadini cikar.. bi kac aya agirkasacaksin...22 haftalık olduk
En kanki benim onlarda kanki olabilir ama en benimOlalım gel kız
Ama Nevoşun cevabına göre yan çizebilirim ona göre
Arkadaşım aradı 1 saattir onunla konuşuyorumHadi o zaman Elele tutuşup Nevreste ablayı çağıralım
İşini biliyorsunBosa abla demedik sana dimi
Selam canım, nerelerdesinSelammmmm
Sagol canım, evet öyle olacak. Birde ben sıcakta kötü oluyorum. Nabzım yükseliyor, bayılacak gibi oluyorum. Sende de oluyor muydu?Masallah canim en guzel aylardasin tadini cikar.. bi kac aya agirkasacaksin...
Hoşgeldin canım gitme hep burada kal o zamanSeni çok sevdim. Senin için geldim :)
Maşallah maşallahArkadaşım aradı 1 saattir onunla konuşuyorum
Sende söyle eksik kalmaÇaktırma, benim abla dememi istemiyor
Pek giremiyorum canım . İyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ? Maşallah 22 haftalık oldu demişsin daha dün gibi müjde verdiğin gün :)Selam canım, nerelerdesin
Sagol canım, evet öyle olacak. Birde ben sıcakta kötü oluyorum. Nabzım yükseliyor, bayılacak gibi oluyorum. Sende de oluyor muydu?
Benim kiz buyuk ama üçüzlerden daha fenaKızlar birde sonuncular öyle oluyor galiba benim küçük kiz da öyle
Aynen canım, zaman su gibi akıp gidiyor :) bende iyiyim şükür , bebiş nasıl?Pek giremiyorum canım . İyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ? Maşallah 22 haftalık oldu demişsin daha dün gibi müjde verdiğin gün :)
Sicak iyi gelmiyo o kesin.. koca gobek oluyor malum.. sicakta disari cikmayacan fazla ben cok sicaklarda cikmiyodum fazla mumkun mertebe.. iki hamileligimin son aylarida yaza gelmisti.Selam canım, nerelerdesin
Sagol canım, evet öyle olacak. Birde ben sıcakta kötü oluyorum. Nabzım yükseliyor, bayılacak gibi oluyorum. Sende de oluyor muydu?
Benim ortanca kız en büyüğü erkek ama en küçük kız hepsinin hakkından geliyorHani erkekten sonra kiz uslu olur dediker birde Fena yaa herseyi cok beter
Sağol canım ne yapıyorsun nasılsınMaşallah maşallah
Buldum buldumBuldun mu canım