How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Aynen, biraz zorlu bir süreç seni bekliyor. Eşin izne falan mı çıkacak?
Oyke dusunuyorum ben : ( valla kafa corba benim. Yani 5-6 haftaya toparlaniyomussun meme estetiginde. Vajinada daha once diyolar ama agir kaldirmak yokmus. O yuzden kiz en azindan 2 yasina gelir daha kolay olur diye umut ediyorum

:KK36:
Attaya gitmişler:KK70: Telefon klavyesinden yaptığım için farketmedim ben, sen deyince baktım yoklar🤔
Sabahtan beridir yok 🤔
Beğenmedim ifadesi de eklenmiş butona:53:
BDV de cingar cikacak desene :70:
Ne kadar süresi acaba cezanın😣
Kim banlamis ya benim gardasimi :53:
Aaa biri bana abla dedi😂😂😂 bi tuhaf oldumm😂😂
Tonti emzigin pek tatliymis :53:
Kimse istemiyor beni ben gidiyorum :skandal:
Gel minigim biz de senle kanki olalim :53:
Bende iyi canım, evin işi bitmiyor. Gardırop aldık, oglanın küçüklüklerini yıkadım, ütüleyip yerleştirdim. Eksikleri tamamlamaya çalışıyorum 😆
Ayy ne guzel ya masallah :36:
Oyke zaten ayin yarisinda banliyim😂😂 iki haftada ne kadar denk gelirsek iste😂
:70: :70:

Oyke dusunuyorum ben : ( valla kafa corba benim. Yani 5-6 haftaya toparlaniyomussun meme estetiginde. Vajinada daha once diyolar ama agir kaldirmak yokmus. O yuzden kiz en azindan 2 yasina gelir daha kolay olur diye umut ediyorum
Aynen dediğin gibi,zor olur. Ailenden kimse bilmiyor mu? Annen falan 🙄
:KK36:

Sabahtan beridir yok 🤔

BDV de cingar cikacak desene :KK70:

Kim banlamis ya benim gardasimi :KK53:

Tonti emzigin pek tatliymis :KK53:

Gel minigim biz de senle kanki olalim :KK53:

Ayy ne guzel ya masallah :KK36:

:KK70::KK70:
Sagol canısı😍

Aynen dediğin gibi,zor olur. Ailenden kimse bilmiyor mu? Annen falan 🙄

Sagol canısı😍
Biliyolar canim tabii destek olurlarda.. ya valla gozunu korkutmayim ama iki erkek arka arkaya teror estiriyolar, zaptetmek zor😂Anam kiz uslu olur dedik tam cingene buda😂Bi bagiriyo amaan dusman basina😂😂

Biliyolar canim tabii destek olurlarda.. ya valla gozunu korkutmayim ama iki erkek arka arkaya teror estiriyolar, zaptetmek zor😂Anam kiz uslu olur dedik tam cindene buda😂Bi bagiriyo amaan dusman basina😂😂
Kızlar birde sonuncular öyle oluyor galiba benim küçük kiz da öyle 🙄

Biliyolar canim tabii destek olurlarda.. ya valla gozunu korkutmayim ama iki erkek arka arkaya teror estiriyolar, zaptetmek zor😂Anam kiz uslu olur dedik tam cingene buda😂Bi bagiriyo amaan dusman basina😂😂
Poof, benim ki tek başına bile yetiyor. 2 tane olunca vay halime 😂 Allah yardımcımız olsun 😫

Back