- 8 Haziran 2013
- 57.105
- 151.669
- 898
Haziran sonu, temmuz başı gibi Allah kısmet ederse :)Yaza geliyor dimi hayırlısı ile gelsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haziran sonu, temmuz başı gibi Allah kısmet ederse :)Yaza geliyor dimi hayırlısı ile gelsin inşallah
Sagol canım benim, Allah razı olsun. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallahHayırlarla kucağına al canım inşallah heyecanların en güzeli
Aynen canım, saglık olsun senin estetik işi ne olduOyke zaten ayin yarisinda banliyim iki haftada ne kadar denk gelirsek iste
Napyon canım, hiç pas vermiyorsunBana demedi
Sagol canım benim, Allah razı olsun. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah
Aynen canım, saglık olsun senin estetik işi ne oldu
Anladım canım, dilediğin gibi olur inşallah. 3 çocukla Allah yardımcın olsunYaptircam canim ikisinide yazdan sobra dusunuyorum. Biri yazdan sonra digeride sene sonu diye dusundum
Sagol canim dusunduren onlar zaten. Cocuklar kucuk olmasa tum gun yatarsin icabinda..Anladım canım, dilediğin gibi olur inşallah. 3 çocukla Allah yardımcın olsun
Aynen, biraz zorlu bir süreç seni bekliyor. Eşin izne falan mı çıkacak?Sagol canim dusunduren onlar zaten. Cocuklar kucuk olmasa tum gun yatarsin icabinda..
Oyke dusunuyorum ben : ( valla kafa corba benim. Yani 5-6 haftaya toparlaniyomussun meme estetiginde. Vajinada daha once diyolar ama agir kaldirmak yokmus. O yuzden kiz en azindan 2 yasina gelir daha kolay olur diye umut ediyorumAynen, biraz zorlu bir süreç seni bekliyor. Eşin izne falan mı çıkacak?
İyi Akşamlar
Sabahtan beridir yokAttaya gitmişler Telefon klavyesinden yaptığım için farketmedim ben, sen deyince baktım yoklar
BDV de cingar cikacak deseneBeğenmedim ifadesi de eklenmiş butona
Kim banlamis ya benim gardasimiNe kadar süresi acaba cezanın
Tonti emzigin pek tatliymisAaa biri bana abla dedi bi tuhaf oldumm
Gel minigim biz de senle kanki olalimKimse istemiyor beni ben gidiyorum
Ayy ne guzel ya masallahBende iyi canım, evin işi bitmiyor. Gardırop aldık, oglanın küçüklüklerini yıkadım, ütüleyip yerleştirdim. Eksikleri tamamlamaya çalışıyorum
Oyke zaten ayin yarisinda banliyim iki haftada ne kadar denk gelirsek iste
Ne emzigi yaa
Sabahtan beridir yok
BDV de cingar cikacak desene
Kim banlamis ya benim gardasimi
Tonti emzigin pek tatliymis
Gel minigim biz de senle kanki olalim
Ayy ne guzel ya masallah
Allah bağışlasın canım11 haziran olan 7 yaş olacak 16 Ağustos olan 11 :))
Aynen dediğin gibi,zor olur. Ailenden kimse bilmiyor mu? Annen falanOyke dusunuyorum ben : ( valla kafa corba benim. Yani 5-6 haftaya toparlaniyomussun meme estetiginde. Vajinada daha once diyolar ama agir kaldirmak yokmus. O yuzden kiz en azindan 2 yasina gelir daha kolay olur diye umut ediyorum
Sagol canısı
Sabahtan beridir yok
BDV de cingar cikacak desene
Kim banlamis ya benim gardasimi
Tonti emzigin pek tatliymis
Gel minigim biz de senle kanki olalim
Ayy ne guzel ya masallah
Çok güzel olmuşTadına bakmadım bi tepsi fırında hatta daha sunum tabakta daha iyi olcak inşallah
Biliyolar canim tabii destek olurlarda.. ya valla gozunu korkutmayim ama iki erkek arka arkaya teror estiriyolar, zaptetmek zorAnam kiz uslu olur dedik tam cingene budaBi bagiriyo amaan dusman basinaAynen dediğin gibi,zor olur. Ailenden kimse bilmiyor mu? Annen falan
Sagol canısı
Kızlar birde sonuncular öyle oluyor galiba benim küçük kiz da öyleBiliyolar canim tabii destek olurlarda.. ya valla gozunu korkutmayim ama iki erkek arka arkaya teror estiriyolar, zaptetmek zorAnam kiz uslu olur dedik tam cindene budaBi bagiriyo amaan dusman basina
Profilindeki emzik isteNe emzigi yaa
Hani erkekten sonra kiz uslu olur dediker birde Fena yaa herseyi cok beterKızlar birde sonuncular öyle oluyor galiba benim küçük kiz da öyle
Ha yaş meselesi konusuyodukta burda kizlarla, bana bebe muamelesi mi yapcan sende dedim Nevosla aramda 2 ay varmista.. abla diyecem onaProfilindeki emzik iste
Poof, benim ki tek başına bile yetiyor. 2 tane olunca vay halime Allah yardımcımız olsunBiliyolar canim tabii destek olurlarda.. ya valla gozunu korkutmayim ama iki erkek arka arkaya teror estiriyolar, zaptetmek zorAnam kiz uslu olur dedik tam cingene budaBi bagiriyo amaan dusman basina
Amin canim.. bi sekilde oluyor ama hele buyusunler daha guzel olacak insallah. Sen kac haftaliksin canim simdi?Poof, benim ki tek başına bile yetiyor. 2 tane olunca vay halime Allah yardımcımız olsun