• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Aynen canım, zaman su gibi akıp gidiyor :) bende iyiyim şükür , bebiş nasıl? 😘
Aynen öyle cinsiyetş 'ne diğeri erkekti dimi?
Bebiş hafta sonu fena hastalandı perişanız kaç gündür . Ateş ishal kusma.:KK43: geçmedii gitti ya ilaç asla içmiyor, içmediği içinde kaç gündür aynı.

Sicak iyi gelmiyo o kesin.. koca gobek oluyor malum.. sicakta disari cikmayacan fazla ben cok sicaklarda cikmiyodum fazla mumkun mertebe.. iki hamileligimin son aylarida yaza gelmisti.
Benim oğlanda aynı aylarda dogmuştu. Buda o zamanlara geliyor ve urfa acayip sıcak oluyor. Termometre 56 dereceyi gösteriyor dışarda. Evden çıkmam artık 😫
Sağol canım ne yapıyorsun nasılsın:KK74::anneadayı::nazar:
İyiyim canım, ufaktan eksikleri tamamlıyorum artık. Sen nasılsın, neler yapıyorsun 😘

Benle nevo arasinda matematigimin yetmedigi kadar yas farki var :KK53: ama ben nevo diyorum kendini yasli hissetmesin diye :KK70:
Seni gören duyan beni 70 yaşında zannedecek:skandal:Yoksa sen parmaklarınla saymayı bilmiyor musun:110::63:En fazla 10 yaş vardır:KK70:
tontriko tontriko benimle aynı yaşta:sus:

Benim kızlarda küçükkken yaramazlardı şimdi çok sakin:)
Bu bi cesit boncuum. Valla gecen hafta hastaydi biliyosun su 2-3 gundur burnu akiyor. Anam burnunu bi sildim diye yarim saat aglanir mi ya bagira bagira😂Diyorumki ambulans polis itfaye bunu araba tepesine koyup siren niyetine kullansin 😂

Benim oğlanda aynı aylarda dogmuştu. Buda o zamanlara geliyor ve urfa acayip sıcak oluyor. Termometre 56 dereceyi gösteriyor dışarda. Evden çıkmam artık 😫

İyiyim canım, ufaktan eksikleri tamamlıyorum artık. Sen nasılsın, neler yapıyorsun 😘
Hadi hayırlıısı olsun.Sağlıklı güzel günlerde kullanırsınız inşaallah:nazar:İyiyim çok şükür:KK200:

Bu bi cesit boncuum. Valla gecen hafta hastaydi biliyosun su 2-3 gundur burnu akiyor. Snam burnunu bi sildim diye yarim saat sglanir mi ya bagira bagira😂Diyorumki ambulans polis itfaye bunu araba tepesine koyup siren niyetine kullansin 😂
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar nazlı oluyor olacak o kadar:)

İyi akşamlar:KK3: baktım madalyalar gelmedi bende kendime madalyamı yaptım nasıl olmuş :KK70: tadına varamadan gitti napayım azıcık idare etsin hevesimi alayım dedim :KK22:
Yaa deme öyle, benzer bir şey yapılacak denmişti. Senin madalyan da çok güzel olmuş ama :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Back