- 24 Haziran 2015
- 39.996
- 154.895
- 598
Ucuzlerinn mi var canımBenim kiz buyuk ama üçüzlerden daha fena![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ucuzlerinn mi var canımBenim kiz buyuk ama üçüzlerden daha fena![]()
Herhalde daha dişli oluyolar en kucuklerBenim ortanca kız en büyüğü erkek ama en küçük kız hepsinin hakkından geliyor![]()
İyi hadi gözümüzaydınBuldum buldum![]()
Benle nevo arasinda matematigimin yetmedigi kadar yas farki varHa yaş meselesi konusuyodukta burda kizlarla, bana bebe muamelesi mi yapcan sende dedimNevosla aramda 2 ay varmista.. abla diyecem ona
![]()
Aynen öyle cinsiyetş 'ne diğeri erkekti dimi?Aynen canım, zaman su gibi akıp gidiyor :) bende iyiyim şükür , bebiş nasıl?![]()
Benim kızlarda küçükkken yaramazlardı şimdi çok sakin:)Herhalde daha dişli oluyolar en kucuklerSavunma mekanizmasi olsa gerek
![]()
O zaman benlede yas farkin cokBenle nevo arasinda matematigimin yetmedigi kadar yas farki varama ben nevo diyorum kendini yasli hissetmesin diye
![]()
Geri gelecek inşaallah yani öyle ümit ediyorumİyi akşamlarbaktım madalyalar gelmedi bende kendime madalyamı yaptım nasıl olmuş
tadına varamadan gitti napayım azıcık idare etsin hevesimi alayım dedim
![]()
Benim oğlanda aynı aylarda dogmuştu. Buda o zamanlara geliyor ve urfa acayip sıcak oluyor. Termometre 56 dereceyi gösteriyor dışarda. Evden çıkmam artıkSicak iyi gelmiyo o kesin.. koca gobek oluyor malum.. sicakta disari cikmayacan fazla ben cok sicaklarda cikmiyodum fazla mumkun mertebe.. iki hamileligimin son aylarida yaza gelmisti.
İyiyim canım, ufaktan eksikleri tamamlıyorum artık. Sen nasılsın, neler yapıyorsunSağol canım ne yapıyorsun nasılsın![]()
Geri gelecek inşaallah yani öyle ümit ediyorum![]()
Seni gören duyan beni 70 yaşında zannedecekBenle nevo arasinda matematigimin yetmedigi kadar yas farki varama ben nevo diyorum kendini yasli hissetmesin diye
![]()
Bu bi cesit boncuum. Valla gecen hafta hastaydi biliyosun su 2-3 gundur burnu akiyor. Anam burnunu bi sildim diye yarim saat aglanir mi ya bagira bagiraBenim kızlarda küçükkken yaramazlardı şimdi çok sakin:)
Hadi hayırlıısı olsun.Sağlıklı güzel günlerde kullanırsınız inşaallahBenim oğlanda aynı aylarda dogmuştu. Buda o zamanlara geliyor ve urfa acayip sıcak oluyor. Termometre 56 dereceyi gösteriyor dışarda. Evden çıkmam artık
İyiyim canım, ufaktan eksikleri tamamlıyorum artık. Sen nasılsın, neler yapıyorsun![]()
İyi canım çok şükür sen nasılsıninşllah ablacım
nasılsınız
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar nazlı oluyor olacak o kadar:)Bu bi cesit boncuum. Valla gecen hafta hastaydi biliyosun su 2-3 gundur burnu akiyor. Snam burnunu bi sildim diye yarim saat sglanir mi ya bagira bagiraDiyorumki ambulans polis itfaye bunu araba tepesine koyup siren niyetine kullansin
![]()
Yaa deme öyle, benzer bir şey yapılacak denmişti. Senin madalyan da çok güzel olmuş amaİyi akşamlarbaktım madalyalar gelmedi bende kendime madalyamı yaptım nasıl olmuş
tadına varamadan gitti napayım azıcık idare etsin hevesimi alayım dedim
![]()
Evet cok nazli ama severken yiyesim geliyo nasil bi sevgiyse bendekiÇok geçmiş olsun canım.Kızlar nazlı oluyor olacak o kadar:)
Şu smileler profile konmuyor mu onları koyalımYaa deme öyle, benzer bir şey yapılacak denmişti. Senin madalyan da çok güzel olmuş ama![]()
Maşaallah canım en tatlı dönemleri tadını çıkar:)Evet cok nazli ama severken yiyesim geliyo nasil bi sevgiyse bendeki![]()