- 24 Haziran 2015
- 39.918
- 154.663
- 598
Çok şükür canım işler bittikce takılıyorum buraya sen de ne var ne yokHoş bulduk canım, nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım işler bittikce takılıyorum buraya sen de ne var ne yokHoş bulduk canım, nasılsın
Hepsi kendisine ait tontişYeni uyelikti sanirim cunku lelymira aktif degildi sanki
Ii aksamlar kuzuuu naberHayırlı akşamlar
Anladim sadece kim diye merak ettim:))Hepsi kendisine ait tontiş
Bende iyi canım, evin işi bitmiyor. Gardırop aldık, oglanın küçüklüklerini yıkadım, ütüleyip yerleştirdim. Eksikleri tamamlamaya çalışıyorumÇok şükür canım işler bittikce takılıyorum buraya sen de ne var ne yok
İyidir canım, senden naber? Sanki aylardır görüşmüyoruz gibi geldiIi aksamlar kuzuuu naber❤
Anladım, no problemAnladim sadece kim diye merak ettim:))
Oh ne güzel telaslar yavaş yavaş yap canım yorma kendiniBende iyi canım, evin işi bitmiyor. Gardırop aldık, oglanın küçüklüklerini yıkadım, ütüleyip yerleştirdim. Eksikleri tamamlamaya çalışıyorum
Son aylara bırakmak istemiyorum, yavaştan halledeyim. Sıcaklarda zor olurOh ne güzel telaslar yavaş yavaş yap canım yorma kendini
Yaza geliyor dimi hayırlısı ile gelsin inşallahSon aylara bırakmak istemiyorum, yavaştan halledeyim. Sıcaklarda zor olur
Çaktırma, benim abla dememi istemiyorNevosta ablan ama:))
Hayırlarla kucağına al canım inşallah heyecanların en güzeliSon aylara bırakmak istemiyorum, yavaştan halledeyim. Sıcaklarda zor olur
Oyke zaten ayin yarisinda banliyim iki haftada ne kadar denk gelirsek isteİyidir canım, senden naber? Sanki aylardır görüşmüyoruz gibi geldi
Anladım, no problem
Leylmira canımKizlar evvab in eski nicki neydi?
Ee 2 ay farkla bana istersem abla diyebilecegimi soylediÇaktırma, benim abla dememi istemiyor
Onu bilmiyorumBenim dedigim taa onceki nicki galiba.. aman ne bilim yaa
Biz onu leylmira olarak tanıdık canım, senin söylediğin nickleri daha sonra aldıMira'sı yoktu büyük harflerle leyl di, ondan öncede Piraye
Bana demediEe 2 ay farkla bana istersem abla diyebilecegimi soyledi
Demekki senle arkadas olmak istiyor banada ablalik taslamak istiyorBana demedi
Kaç kere nick değiştirmiş Piraye olarak tanıdım ben deBiz onu leylmira olarak tanıdık canım, senin söylediğin nickleri daha sonra aldı
Banlanmis galiba nedense? Garip birseyde yok yazilarinda?Kaç kere nick değiştirmiş Piraye olarak tanıdım ben de