• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Nerdesin sen bakalım:olamaz:
Bir çılgınlık ettim ,yapayım mı yapmayım mı derken bardakları domestoslu suya yatırdım :skandal:Önceleri yapardık ,şimdi çamaşır suyunun zararlarını bildikten sonra korka korka yapıyor insan :skandal:Amaaaan her zaman mı yapıyorum deyip yaptım pişman değilim(galiba :KK17:)
Tatlına talip var çabuk yapmazsan vereceğim yada ben yaparım:pSon haftaya bırakma lütfen:KK45:
Vermem tatlımı,son haftaya bırakmam inşallah ,bırakmamaya çalışacağım :KK45:

Ben sütü hiç sevmiyorum tadının yoğun olduğu şeyleri yiyemem hiç
Kız yok sen bi ye de gör bende daha bu ramazan keşfettim enfes bişey süt tadı falan yok ;)
Aynen ,o yönden güzel olmuş :KK45:
Daha çok var ,benim son günler elimin ayağımın birbirine dolaşması lazım:KK53:

Ben sütlü tatlılarda yapmıştım ,bu seferde sütlü tatlı olarak görmeyen olmuştu,garibimi kimse kabul etmiyor :skandal:
Nevoş kabul ederse tekrar tatlı yapmaya uğraşmayayım ,yapılmışı hazırken koyayım onu tekrar:KK53:
Bence sütlü tatlı kategorisinde değil yada şerlü olabilir :KK53:
Yok onun kahvenin köpüğü bozuk:KK70:
:KK70::KK70:

Bir çılgınlık ettim ,yapayım mı yapmayım mı derken bardakları domestoslu suya yatırdım :skandal:Önceleri yapardık ,şimdi çamaşır suyunun zararlarını bildikten sonra korka korka yapıyor insan :skandal:Amaaaan her zaman mı yapıyorum deyip yaptım pişman değilim(galiba :KK17:)

Sen bilirsin :dondurma:bu bir tehdit mesajıdır:70:

Bende yaparım bardaklarda çay lekesi kalıyor rengi değişiyor hemen az bişi döküp lavobada bekletiyorum.

sitenin bu düzenine alıştım da bildirim gelmeyince kendimi ‘herkese çay var şakir’ e yok.’ denmiş gibi hissediyorum :deli:
İlk günler banada gelmedi şimdi geliyor:)

48 misafir gelmiş ,bize tatlı mı yapacak acaba ? :KK45:
Gerçi misafir yapmaz ,bizden beklerler :KK45:
Sitenin teması değiştiğinden görüntülenme fazla olmadı galiba :skandal:
Üşendiler ,normale dönsün de girelim dediler galiba :skandal:

Bende yaparım bardaklarda çay lekesi kalıyor rengi değişiyor hemen az bişi döküp lavobada bekletiyorum.
Çamaşır suyunda bekletip makinaya atmayında naparsanız yapın bissürü bardağım alacalı oldu buğulu gibi :olamaz:

48 misafir gelmiş ,bize tatlı mı yapacak acaba ? :KK45:
Gerçi misafir yapmaz ,bizden beklerler :KK45:
Sitenin teması değiştiğinden görüntülenme fazla olmadı galiba :skandal:
Üşendiler ,normale dönsün de girelim dediler galiba :skandal:
Mağduruz değil mi:olamaz::KK47:

Back