- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
zaten takipteydim Zipzip- dedi ki; takibi bırak sonra tekrar takip et dedi denedim yine aynıBölümü takibe aldın mı?
bakıp geliyorum ama burada da sohbet akıyor :)Dünden beri baya açıldı konu bir göz at canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten takipteydim Zipzip- dedi ki; takibi bırak sonra tekrar takip et dedi denedim yine aynıBölümü takibe aldın mı?
bakıp geliyorum ama burada da sohbet akıyor :)Dünden beri baya açıldı konu bir göz at canım
Yok ablam etiket yapma sonra gider gelemezBilemedim şimdi
Ben sevmem de eşim ile çocuklar için yapıyorumSütü bende sevmem ama sütlü tatlılara bayılırım.
Düzelecek inşalalah bizde alışacağız:)zaten takipteydim Zipzip- dedi ki; takibi bırak sonra tekrar takip et dedi denedim yine aynı
bakıp geliyorum ama burada da sohbet akıyor :)
Ben sevmem de eşim ile çocuklar için yapıyorum
Bir çılgınlık ettim ,yapayım mı yapmayım mı derken bardakları domestoslu suya yatırdım Önceleri yapardık ,şimdi çamaşır suyunun zararlarını bildikten sonra korka korka yapıyor insan Amaaaan her zaman mı yapıyorum deyip yaptım pişman değilim(galiba )Nerdesin sen bakalım
Vermem tatlımı,son haftaya bırakmam inşallah ,bırakmamaya çalışacağımTatlına talip var çabuk yapmazsan vereceğim yada ben yaparımSon haftaya bırakma lütfen
daha düzelmemiş mi?Yok onun kahvenin köpüğü bozuk
Kız yok sen bi ye de gör bende daha bu ramazan keşfettim enfes bişey süt tadı falan yokBen sütü hiç sevmiyorum tadının yoğun olduğu şeyleri yiyemem hiç
Bence sütlü tatlı kategorisinde değil yada şerlü olabilirAynen ,o yönden güzel olmuş
Daha çok var ,benim son günler elimin ayağımın birbirine dolaşması lazım
Ben sütlü tatlılarda yapmıştım ,bu seferde sütlü tatlı olarak görmeyen olmuştu,garibimi kimse kabul etmiyor
Nevoş kabul ederse tekrar tatlı yapmaya uğraşmayayım ,yapılmışı hazırken koyayım onu tekrar
Yok onun kahvenin köpüğü bozuk
Sen bilirsin bu bir tehdit mesajıdırBir çılgınlık ettim ,yapayım mı yapmayım mı derken bardakları domestoslu suya yatırdım Önceleri yapardık ,şimdi çamaşır suyunun zararlarını bildikten sonra korka korka yapıyor insan Amaaaan her zaman mı yapıyorum deyip yaptım pişman değilim(galiba )
Vermem tatlımı,son haftaya bırakmam inşallah ,bırakmamaya çalışacağım
Bir çılgınlık ettim ,yapayım mı yapmayım mı derken bardakları domestoslu suya yatırdım Önceleri yapardık ,şimdi çamaşır suyunun zararlarını bildikten sonra korka korka yapıyor insan Amaaaan her zaman mı yapıyorum deyip yaptım pişman değilim(galiba )
Vermem tatlımı,son haftaya bırakmam inşallah ,bırakmamaya çalışacağım
Beceremiyor Kocaya kahveyi nasıl yaptı acabadaha düzelmemiş mi?
Yaa bak düşünceli ablam benim gel öpücemYok ablam etiket yapma sonra gider gelemez
Yaa bak düşünceli ablam benim gel öpücem
sitenin bu düzenine alıştım da bildirim gelmeyince kendimi ‘herkese çay var şakir’ e yok.’ denmiş gibi hissediyorumDüzelecek inşalalah bizde alışacağız:)
sitenin bu düzenine alıştım da bildirim gelmeyince kendimi ‘herkese çay var şakir’ e yok.’ denmiş gibi hissediyorum
İlk günler banada gelmedi şimdi geliyor:)sitenin bu düzenine alıştım da bildirim gelmeyince kendimi ‘herkese çay var şakir’ e yok.’ denmiş gibi hissediyorum
Yok ablam etiket yapma sonra gider gelemez
Yaa bak düşünceli ablam benim gel öpücem
Çamaşır suyunda bekletip makinaya atmayında naparsanız yapın bissürü bardağım alacalı oldu buğulu gibiBende yaparım bardaklarda çay lekesi kalıyor rengi değişiyor hemen az bişi döküp lavobada bekletiyorum.
Mağduruz değil mi48 misafir gelmiş ,bize tatlı mı yapacak acaba ?
Gerçi misafir yapmaz ,bizden beklerler
Sitenin teması değiştiğinden görüntülenme fazla olmadı galiba
Üşendiler ,normale dönsün de girelim dediler galiba