- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
AhahahahahajaVar ama sana yok
Olsun verme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhahahahahajaVar ama sana yok
Başka sayfaya girip buraya geliyorum her iki mesajda bir
İşine geldi değil miAhahahahahaja
Olsun verme
Merak ettim sütlü nuriye yapan olcakmı? Hayır yani baklava isteyenler kaçıranlar onu seçebilir ben çok severim oyum onaBen 3 5 tane daha tarif yapabilirim
Bende yaaBen 3 5 tane daha tarif yapabilirim
O sütlü tatlı bence vermeyelim:)Merak ettim sütlü nuriye yapan olcakmı? Hayır yani baklavaya isteyenler kaçıranlar onu seçebilir ben çok severim oyum ona
Tekrar yapabilirsin aşağdaki fırçaylaSiteye çamaşır suyu mu kattılar yanlışlıkla ,rengi açılmış
Ben moru daha çok sevmiştim
Bunda alıntılar,beğeniler vs... daha net görünüyor bence güzel olduTatlıyı yaptın ve ekledin değil miSiteye çamaşır suyu mu kattılar yanlışlıkla ,rengi açılmış
Evet daha hafif oluyor digerlerine gore, alan olmustur illa kiMerak ettim sütlü nuriye yapan olcakmı? Hayır yani baklava isteyenler kaçıranlar onu seçebilir ben çok severim oyum ona
Harbi sütlü tatlı olarak mı geçiyorO sütlü tatlı bence vermeyelim:)
Evet canım onu sütlü tatlılarda veriyorum:)Harbi sütlü tatlı olarak mı geçiyor
Sen burayı nereden görüyorsun ,ekrandan görünüyor mu? Ortalığı toplayayım o zaman lila ve mavi yazıyordu sanki seçenekte ,denemedim bileTekrar yapabilirsin aşağdaki fırçayla
Aman kalsın Nevoş desinler onu seviyorum
Siteye çamaşır suyu mu kattılar yanlışlıkla ,rengi açılmış
Tekrar yapabilirsin aşağdaki fırçayla
Pek emin degilim ama şerbeti sütle yapılıyordu sanirimHarbi sütlü tatlı olarak mı geçiyor
Gerci onu sutlu tatlilarda mi yapiyorduk yaO sütlü tatlı bence vermeyelim:)
Yaa bencede çok hafif, bizim grup duymasında akşam yedim aklıma geldiEvet daha hafif oluyor digerlerine gore, alan olmustur illa ki
Pek emin degilim ama şerbeti sütle yapılıyordu sanirim