• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .

Eklentiler

• IMG_20190306_154014.jpg
    IMG_20190306_154014.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 21
Hiçççççççççççççç kıskanmadım nevriye hanım :olamaz:

Zaten arada yapıyotum onuda makşne bile çıkartmıyor o lekeleri.
Bi kez çamaşır suyunda beklettim makinaya attım ama bikaç saat sonra çalıştırdım mahvoldular onları kaldırdım sonra akıllanmadım çamaşır suyundan sonra hemen makina çalışmadı diye oldu sandım bu sefer hemen çalıştırayım dedim yine bissürü bardak mahvoldu tövbe ettim :mad:

Bi kez çamaşır suyunda beklettim makinaya attım ama bikaç saat sonra çalıştırdım mahvoldular onları kaldırdım sonra akıllanmadım çamaşır suyundan sonra hemen makina çalışmadı diye oldu sandım bu sefer hemen çalıştırayım dedim yine bissürü bardak mahvoldu tövbe ettim :mad:

Ben onu lavobada biraz bekletip elimde yıkıyorum hemen.
Yada makineye attıysam az bişi üzerlerine döküyorum.

Çamaşır suyunu mutfakta hiç kullanmayin bu meşhur onkoloji dru varya annemi ona goturmustum o söylemişti.
Alacaksınız da o markalardan değil de eski çamaşır sularından alıp sadece tuvalet temizliğinde kullanin

Çamaşır suyunu mutfakta hiç kullanmayin bu meşhur onkoloji dru varya annemi ona goturmustum o söylemişti.
Alacaksınız da o markalardan değil de eski çamaşır sularından alıp sadece tuvalet temizliğinde kullanin
Aslında tuvalete bile kullanmamalıyız ama :KK43:

Back