- 2 Aralık 2015
- 31.718
- 105.710
- 598
Koşa koşa mutfağa gidiyorumÇamaşır suyunda bekletip makinaya atmayında naparsanız yapın bissürü bardağım alacalı oldu buğulu gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koşa koşa mutfağa gidiyorumÇamaşır suyunda bekletip makinaya atmayında naparsanız yapın bissürü bardağım alacalı oldu buğulu gibi
Koşa koşa mutfağa gidiyorum
Yoksa makinayamı koymuştunKoşa koşa mutfağa gidiyorum
Örtü bendeTabisi yapmam böyle bir şeyi takılıyorum ona zaten.
Örtüyü unutma sakın bu bir tehdittir
Çamaşır suyunda bekletip makinaya atmayında naparsanız yapın bissürü bardağım alacalı oldu buğulu gibi
Senide öpeyim ablamHiçççççççççççççç kıskanmadım nevriye hanım
Zaten arada yapıyotum onuda makşne bile çıkartmıyor o lekeleri.
kötü bir his Allah kimseye yaşatmasın
inşaallah tez zamanda bana da gelirİlk günler banada gelmedi şimdi geliyor:)
Sen şimdi Smile Forever kahve yapamıyorsun bak ben gözüm kapalı mı yaptım diyorsunSmile Forever senin için cezvede yaptım nerdesin
İnşaallahkötü bir his Allah kimseye yaşatmasın
inşaallah tez zamanda bana da gelir
Örtü bende
Senide öpeyim ablam
Bi kez çamaşır suyunda beklettim makinaya attım ama bikaç saat sonra çalıştırdım mahvoldular onları kaldırdım sonra akıllanmadım çamaşır suyundan sonra hemen makina çalışmadı diye oldu sandım bu sefer hemen çalıştırayım dedim yine bissürü bardak mahvoldu tövbe ettimHiçççççççççççççç kıskanmadım nevriye hanım
Zaten arada yapıyotum onuda makşne bile çıkartmıyor o lekeleri.
Yok canım hiç öyle der miyimSen şimdi Smile Forever kahve yapamıyorsun bak ben gözüm kapalı mı yaptım diyorsun
Tabi canım kesin öyledirYok canım hiç öyle der miyim
Bi kez çamaşır suyunda beklettim makinaya attım ama bikaç saat sonra çalıştırdım mahvoldular onları kaldırdım sonra akıllanmadım çamaşır suyundan sonra hemen makina çalışmadı diye oldu sandım bu sefer hemen çalıştırayım dedim yine bissürü bardak mahvoldu tövbe ettim
Gri sanırım koyu gri, bugün bi deneyip bakayım abla siyahmı gri mi yoksa kırmızı mı diyeRenkte karar verdinmi.
Öp hadiii
Gri sanırım koyu gri, bugün bi deneyip bakayım abla siyahmı gri mi yoksa kırmızı mı diye
Aslında tuvalete bile kullanmamalıyız amaÇamaşır suyunu mutfakta hiç kullanmayin bu meşhur onkoloji dru varya annemi ona goturmustum o söylemişti.
Alacaksınız da o markalardan değil de eski çamaşır sularından alıp sadece tuvalet temizliğinde kullanin
Kısmen galibaaaaİşine geldi değil mi