• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bunda alıntılar,beğeniler vs... daha net görünüyor bence güzel oldu:KK45:Tatlıyı yaptın ve ekledin değil mi:p
Aynen ,o yönden güzel olmuş :KK45:
Daha çok var ,benim son günler elimin ayağımın birbirine dolaşması lazım:KK53:
Harbi sütlü tatlı olarak mı geçiyor o_O
Ben sütlü tatlılarda yapmıştım ,bu seferde sütlü tatlı olarak görmeyen olmuştu,garibimi kimse kabul etmiyor :skandal:
Nevoş kabul ederse tekrar tatlı yapmaya uğraşmayayım ,yapılmışı hazırken koyayım onu tekrar:KK53:

Aynen ,o yönden güzel olmuş :KK45:
Daha çok var ,benim son günler elimin ayağımın birbirine dolaşması lazım:KK53:

Ben sütlü tatlılarda yapmıştım ,bu seferde sütlü tatlı olarak görmeyen olmuştu,garibimi kimse kabul etmiyor :skandal:
Nevoş kabul ederse tekrar tatlı yapmaya uğraşmayayım ,yapılmışı hazırken koyayım onu tekrar:KK53:
Tatlına talip var çabuk yapmazsan vereceğim yada ben yaparım:pSon haftaya bırakma lütfen:KK45:

Bana buraya yorum yazılınca gelmiyor.Sadece alıntı ve etiketler geliyor.Yada bir iki bakıp çıkarsam.Sana etiket ve alıntılar gelmiyor mu?
etiket ve alıntılar geliyor. ancak yeni konu bildirimleri gelmiyor foruma girip bakarsam görebiliyorum yoksa bugün de kimse katılmamış diyorum kendi kendime :)

etiket ve alıntılar geliyor. ancak yeni konu bildirimleri gelmiyor foruma girip bakarsam görebiliyorum yoksa bugün de kimse katılmamış diyorum kendi kendime :)
Bölümü takibe aldın mı?

Dünden beri baya açıldı konu bir göz at canım😊

Back