Evet şerbeti süt ile yapılıyor:)Gerci onu sutlu tatlilarda mi yapiyorduk ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şerbeti süt ile yapılıyor:)Gerci onu sutlu tatlilarda mi yapiyorduk ya
Bana buraya yorum yazılınca gelmiyor.Sadece alıntı ve etiketler geliyor.Yada bir iki bakıp çıkarsam.Sana etiket ve alıntılar gelmiyor mu?bana yine bildirim gelmemiş Nevreste
Ben sutlu tatlilari daha cok severim, serbetlilere duskun degilim. Olsa da olur olmazsa hic aramamYaa bencede çok hafif, bizim grup duymasında akşam yedim aklıma geldi
Yaa bencede çok hafif, bizim grup duymasında akşam yedim aklıma geldi
Daha neler görüyorum da ortalığı karıştırmayımSen burayı nereden görüyorsun ,ekrandan görünüyor mu? Ortalığı toplayayım o zaman lila ve mavi yazıyordu sanki seçenekte ,denemedim bile
Ben sütü hiç sevmiyorum tadının yoğun olduğu şeyleri yiyemem hiçEvet sütlü tatlıda olmuştu hatta.
Aynen ,o yönden güzel olmuşBunda alıntılar,beğeniler vs... daha net görünüyor bence güzel olduTatlıyı yaptın ve ekledin değil mi
Ben sütlü tatlılarda yapmıştım ,bu seferde sütlü tatlı olarak görmeyen olmuştu,garibimi kimse kabul etmiyorHarbi sütlü tatlı olarak mı geçiyor
Tatlına talip var çabuk yapmazsan vereceğim yada ben yaparımSon haftaya bırakma lütfenAynen ,o yönden güzel olmuş
Daha çok var ,benim son günler elimin ayağımın birbirine dolaşması lazım
Ben sütlü tatlılarda yapmıştım ,bu seferde sütlü tatlı olarak görmeyen olmuştu,garibimi kimse kabul etmiyor
Nevoş kabul ederse tekrar tatlı yapmaya uğraşmayayım ,yapılmışı hazırken koyayım onu tekrar
Ben sütü hiç sevmiyorum tadının yoğun olduğu şeyleri yiyemem hiç
Bardağı götürecektim mutfağa,çikolatayı da ben yemedimDaha neler görüyorum da ortalığı karıştırmayım
etiket ve alıntılar geliyor. ancak yeni konu bildirimleri gelmiyor foruma girip bakarsam görebiliyorum yoksa bugün de kimse katılmamış diyorum kendi kendime :)Bana buraya yorum yazılınca gelmiyor.Sadece alıntı ve etiketler geliyor.Yada bir iki bakıp çıkarsam.Sana etiket ve alıntılar gelmiyor mu?
Hahaha hadi bende yapayım karşılıklı hopurdetelimGidiyorum Turk kahbesi yapmaya, insallah bu sefer kopuklu olcak hadi bismillah
Bölümü takibe aldın mı?etiket ve alıntılar geliyor. ancak yeni konu bildirimleri gelmiyor foruma girip bakarsam görebiliyorum yoksa bugün de kimse katılmamış diyorum kendi kendime :)
Dünden beri baya açıldı konu bir göz at canımetiket ve alıntılar geliyor. ancak yeni konu bildirimleri gelmiyor foruma girip bakarsam görebiliyorum yoksa bugün de kimse katılmamış diyorum kendi kendime :)
Meryem abla topuğuma sıkar bak etiket bile yapmıyorumİspiyonlayımmı şimdi gideyim hemen
Becerebilirsen yaparsınGidiyorum Turk kahbesi yapmaya, insallah bu sefer kopuklu olcak hadi bismillah
bozuk olan senin telefon muydu?Gidiyorum Turk kahbesi yapmaya, insallah bu sefer kopuklu olcak hadi bismillah
Yok onun kahvenin köpüğü bozukbozuk olan senin telefon muydu?
Meryem abla topuğuma sıkar bak etiket bile yapmıyorum