Evet şerbeti süt ile yapılıyor:)Gerci onu sutlu tatlilarda mi yapiyorduk ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şerbeti süt ile yapılıyor:)Gerci onu sutlu tatlilarda mi yapiyorduk ya![]()
Bana buraya yorum yazılınca gelmiyor.Sadece alıntı ve etiketler geliyor.Yada bir iki bakıp çıkarsam.Sana etiket ve alıntılar gelmiyor mu?
Ben sutlu tatlilari daha cok severim, serbetlilere duskun degilim. Olsa da olur olmazsa hic aramamYaa bencede çok hafif, bizim grup duymasında akşam yedim aklıma geldi![]()
Yaa bencede çok hafif, bizim grup duymasında akşam yedim aklıma geldi![]()
Daha neler görüyorum da ortalığı karıştırmayımSen burayı nereden görüyorsun ,ekrandan görünüyor mu?Ortalığı toplayayım o zaman
lila ve mavi yazıyordu sanki seçenekte ,denemedim bile
![]()
Ben sütü hiç sevmiyorum tadının yoğun olduğu şeyleri yiyemem hiçEvet sütlü tatlıda olmuştu hatta.
Aynen ,o yönden güzel olmuşBunda alıntılar,beğeniler vs... daha net görünüyor bence güzel olduTatlıyı yaptın ve ekledin değil mi
![]()
Ben sütlü tatlılarda yapmıştım ,bu seferde sütlü tatlı olarak görmeyen olmuştu,garibimi kimse kabul etmiyorHarbi sütlü tatlı olarak mı geçiyor![]()
Tatlına talip var çabuk yapmazsan vereceğim yada ben yaparımAynen ,o yönden güzel olmuş
Daha çok var ,benim son günler elimin ayağımın birbirine dolaşması lazım
Ben sütlü tatlılarda yapmıştım ,bu seferde sütlü tatlı olarak görmeyen olmuştu,garibimi kimse kabul etmiyor
Nevoş kabul ederse tekrar tatlı yapmaya uğraşmayayım ,yapılmışı hazırken koyayım onu tekrar![]()
Ben sütü hiç sevmiyorum tadının yoğun olduğu şeyleri yiyemem hiç
Bardağı götürecektim mutfağa,çikolatayı da ben yemedimDaha neler görüyorum da ortalığı karıştırmayım![]()
etiket ve alıntılar geliyor. ancak yeni konu bildirimleri gelmiyor foruma girip bakarsam görebiliyorum yoksa bugün de kimse katılmamış diyorum kendi kendime :)Bana buraya yorum yazılınca gelmiyor.Sadece alıntı ve etiketler geliyor.Yada bir iki bakıp çıkarsam.Sana etiket ve alıntılar gelmiyor mu?
Hahaha hadi bende yapayım karşılıklı hopurdetelimGidiyorum Turk kahbesi yapmaya, insallah bu sefer kopuklu olcak hadi bismillah![]()
Bölümü takibe aldın mı?etiket ve alıntılar geliyor. ancak yeni konu bildirimleri gelmiyor foruma girip bakarsam görebiliyorum yoksa bugün de kimse katılmamış diyorum kendi kendime :)
Dünden beri baya açıldı konu bir göz at canımetiket ve alıntılar geliyor. ancak yeni konu bildirimleri gelmiyor foruma girip bakarsam görebiliyorum yoksa bugün de kimse katılmamış diyorum kendi kendime :)
İspiyonlayımmı şimdi gideyim hemen![]()
Becerebilirsen yaparsınGidiyorum Turk kahbesi yapmaya, insallah bu sefer kopuklu olcak hadi bismillah![]()
bozuk olan senin telefon muydu?Gidiyorum Turk kahbesi yapmaya, insallah bu sefer kopuklu olcak hadi bismillah![]()
Yok onun kahvenin köpüğü bozukbozuk olan senin telefon muydu?![]()
Meryem abla topuğuma sıkar bak etiket bile yapmıyorum
![]()