• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar sabahin korunde uyaninca isler erken bitti.. dolma su boregi corba yaptim aksama.. gezmeye cikarcam bocuklerimi birazdan:)) yeni tarifler gelmis kalbim dayanmaz diye acip bakmiyorum:))
Ooooh ne güzel.menu oyle:kk77:

Selam kizlar sabahin korunde uyaninca isler erken bitti.. dolma su boregi corba yaptim aksama.. gezmeye cikarcam bocuklerimi birazdan:)) yeni tarifler gelmis kalbim dayanmaz diye acip bakmiyorum:))
Bende bakıyorum yorumları sona bırakıyorum son gün yapacağım :D

Okumak oluyor:))
Sağol canımcım valla bişiler oluyor cidden tam iyi derken bugünde kaza çıktı ortaya.
Girip girip çıkayım madem ;))
Yok canım ondan önce 12 Mart var.Onun dışında bizim etkinlik bitmiyor ki dün cam boyama yaptık.Cuma gezimiz var.Adımı yazdım köşesinede:)
Eki Görüntüle 2242472
Abla bardağı biraz sağa çevirirmisin şekli tam görmem için isim için değil yaaani :deli:
Bendede oldu düzeldi .
Benimki de düzeldi ;)

Girip girip çıkayım madem :KK66:)

Abla bardağı biraz sağa çevirirmisin şekli tam görmem için isim için değil yaaani :deli:

Benimki de düzeldi :KK66:

Aynen konu pro olunca destek olmamız lazım hanımlara:))
Çalışma olabilir belki.

Ya ben senin yapacak yemek aklina gelmeyince pratik diye su boregi yapisina hastayim :KK53: masallah cok pratik :KK70:

Back