- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Anasina bak oglunu al:))))Yok canım ondan önce 12 Mart var.Onun dışında bizim etkinlik bitmiyor ki dün cam boyama yaptık.Cuma gezimiz var.Adımı yazdım köşesinede:)
Eki Görüntüle 2242472
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anasina bak oglunu al:))))Yok canım ondan önce 12 Mart var.Onun dışında bizim etkinlik bitmiyor ki dün cam boyama yaptık.Cuma gezimiz var.Adımı yazdım köşesinede:)
Eki Görüntüle 2242472
O 200 değilmiydiPc'den girdim şimdi, 25K olmuş. 250 K olması lazım ki, arkadaşlar pro olabilsin :))
Çok güzel olmuş tek çiçek kendine bir kupaya da mavi çiçek yapsaydın eşine de hediye olurduYok canım ondan önce 12 Mart var.Onun dışında bizim etkinlik bitmiyor ki dün cam boyama yaptık.Cuma gezimiz var.Adımı yazdım köşesinede:)
Eki Görüntüle 2242472
Sevda miYok canım ondan önce 12 Mart var.Onun dışında bizim etkinlik bitmiyor ki dün cam boyama yaptık.Cuma gezimiz var.Adımı yazdım köşesinede:)
Eki Görüntüle 2242472
Bende öyle okudum ama kazenden değil smile ile Yasmin demişti sankiO 200 değilmiydi
Ooooh ne güzel.menu oyleSelam kizlar sabahin korunde uyaninca isler erken bitti.. dolma su boregi corba yaptim aksama.. gezmeye cikarcam bocuklerimi birazdan:)) yeni tarifler gelmis kalbim dayanmaz diye acip bakmiyorum:))
Bende bakıyorum yorumları sona bırakıyorum son gün yapacağımSelam kizlar sabahin korunde uyaninca isler erken bitti.. dolma su boregi corba yaptim aksama.. gezmeye cikarcam bocuklerimi birazdan:)) yeni tarifler gelmis kalbim dayanmaz diye acip bakmiyorum:))
Hoşbulduk canımHosgeldiinnn
Funda benceSevda mi
Girip girip çıkayım madem )Okumak oluyor:))
Sağol canımcım valla bişiler oluyor cidden tam iyi derken bugünde kaza çıktı ortaya.
Abla bardağı biraz sağa çevirirmisin şekli tam görmem için isim için değil yaaaniYok canım ondan önce 12 Mart var.Onun dışında bizim etkinlik bitmiyor ki dün cam boyama yaptık.Cuma gezimiz var.Adımı yazdım köşesinede:)
Eki Görüntüle 2242472
Benimki de düzeldiBendede oldu düzeldi .
Hoşbulduk ablam:)Hoş geldin nevoşum:))
Bendede pembe oldu:))
Sağol canısı var bunlarda bir şey 2 gündür böyleler.
Girip girip çıkayım madem )
Abla bardağı biraz sağa çevirirmisin şekli tam görmem için isim için değil yaaani
Benimki de düzeldi
Mirhiba şekerimNevreste mirhabalar efenim
Ya ben senin yapacak yemek aklina gelmeyince pratik diye su boregi yapisina hastayim masallah cok pratikSelam kizlar sabahin korunde uyaninca isler erken bitti.. dolma su boregi corba yaptim aksama.. gezmeye cikarcam bocuklerimi birazdan:)) yeni tarifler gelmis kalbim dayanmaz diye acip bakmiyorum:))
Hoşbulduk ablam:)
Rabbim daha beterinden korusun
Ama.sarkilar var demişti adımla Funda ile şarkı var mıFunda bence
Bunu ben denedim ablacım önce kendimde test ediyorum sonra çocuklara yaptırıyorumTeşekkürlerDün görmüştüm bunu durumum kısmında,oğluşunun ellerine sağlık çok güzel olmuş:))
Benimkiler alışkın biz sürekli etkinlik yapıyoruz.Kızlarda öyle :)Sağol canımAnasina bak oglunu al:))))