En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar sabahin korunde uyaninca isler erken bitti.. dolma su boregi corba yaptim aksama.. gezmeye cikarcam bocuklerimi birazdan:)) yeni tarifler gelmis kalbim dayanmaz diye acip bakmiyorum:))
Ooooh ne güzel.menu oyle

Selam kizlar sabahin korunde uyaninca isler erken bitti.. dolma su boregi corba yaptim aksama.. gezmeye cikarcam bocuklerimi birazdan:)) yeni tarifler gelmis kalbim dayanmaz diye acip bakmiyorum:))
Bende bakıyorum yorumları sona bırakıyorum son gün yapacağım

Okumak oluyor:))
Sağol canımcım valla bişiler oluyor cidden tam iyi derken bugünde kaza çıktı ortaya.
Girip girip çıkayım madem )
Yok canım ondan önce 12 Mart var.Onun dışında bizim etkinlik bitmiyor ki dün cam boyama yaptık.Cuma gezimiz var.Adımı yazdım köşesinede:)
Eki Görüntüle 2242472
Abla bardağı biraz sağa çevirirmisin şekli tam görmem için isim için değil yaaani
Bendede oldu düzeldi .
Benimki de düzeldi

Girip girip çıkayım madem )

Abla bardağı biraz sağa çevirirmisin şekli tam görmem için isim için değil yaaani

Benimki de düzeldi

Aynen konu pro olunca destek olmamız lazım hanımlara:))
Çalışma olabilir belki.

Ya ben senin yapacak yemek aklina gelmeyince pratik diye su boregi yapisina hastayim masallah cok pratik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…