Ancak oturdum canım işlerim vardı:)Nerelerdesin Nevreste ablacim erken ugramisin sonra gitmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ancak oturdum canım işlerim vardı:)Nerelerdesin Nevreste ablacim erken ugramisin sonra gitmisin
Ay o ne öyle gozlerim bulandıBen goruntulenmeye bakmak icin yapiyorum, sonra normal haline getiriyorum yoksa oyle kullanilmaz sitecok zor
HosgeldiinnnAncak oturdum canım işlerim vardı:)
Kesin morartırDün yazmış instadan ne yapıyorsun diye, site yeni sürüme geçti morardı dedim, o da geleyim ben de seni morartıcam dedi
İyi canım sağol :)İyiyim abla iyiyiz sen nasılsın :)
Allah korumuş ablacım geçmiş olsunDamat trafik kazası yapmış,ışıkta duran tırın arkasına vurmuş sola kırınca sağ taraf tıra vurmuş.
Kırmasaydım diyor tırın altına girerdim dedi.
Allah korumuş bu çocuklara ne oluyor böyle.
Ben pembe yaptim mor ve mavi de var ama pembe guzelRenkte pembe oldu sizde öyle mi yoksa ben yanlışlıkla mi yaptim
Ancak oturdum canım işlerim vardı:)
Renkte pembe oldu sizde öyle mi yoksa ben yanlışlıkla mi yaptim
Allah korumuş ablacım geçmiş olsun
Suan kendi kendine mor oldu
Yine renklerle oynuyorlar sanirim
Benimkisi kendiliginden mora dondu, duzelttim yine pembe yaptimBende pembe hala.
Görüntüleme ne demek abla yani gelip okumak mı yoksa yazmak mı gerekli? Çok cahilimHaaa gayret 26K olmuş
İstediğimizi seçebiliyoruz canım bende pembeyim yakında başka renklerde olacakmış şimdi sınırlı,onu da inşallah prolar olarak ayırmazlarRenkte pembe oldu sizde öyle mi yoksa ben yanlışlıkla mi yaptim
Benim hala pembeSuan kendi kendine mor oldu
Yine renklerle oynuyorlar sanirim
Benimkisi kendiliginden mora dondu, duzelttim yine pembe yaptim
Sen hergün beni deli etmek için mi uğraşıyorsun.Biri nevreste ye nevriye diyordu ya
CanımsınBen de tatlı çeşidi falan mı acaba dedim Eklendi de sonra konu kapandı falan sandım, onu soruyor diye düşündüm
Gerçi Nevoş da bir tatlı çeşidi gibi zaten
En altta fırça işaretinden ablaDün ben değiştirmiştim rengini,linki görünce yapmıştım nerden yapacağız şimdi bunu