- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Sayfanin en altinda abla, kadinlar kulubu yaziyor firca isareti ile birlikte, oradan.Dün ben değiştirmiştim rengini,linki görünce yapmıştım nerden yapacağız şimdi bunu
Ama mobildeyim suan. Pcde boyle mi bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayfanin en altinda abla, kadinlar kulubu yaziyor firca isareti ile birlikte, oradan.Dün ben değiştirmiştim rengini,linki görünce yapmıştım nerden yapacağız şimdi bunu
Görüntüleme ne demek abla yani gelip okumak mı yoksa yazmak mı gerekli? Çok cahilim
Bu arada geçmiş olsun ablacım size ne oluyo böyle 3 gündür geçmiş olsun diyoruz nazara mı geldiniz
İstediğini seçebiliyoruz canım bende pembeyim yakında başka renklerde olacakmış şimdi sınırlı,onu da inşallah prolar olarak ayırmazlar
Şimdi olduBal gibi ablam benim
Okul çıkışına gittim geldim eşim de uyandı :/Minik Duduklu Tencere kızı uyuttun sende mi uyudun ne yaptin
Hoşbuldum canım gece sormuşsun ama ben çıkmıştım canım yolculuk yok yolcumuz vardı onu götürdükLilimam hoşgeldin canım
Ziyaretçiler de satılıyor mu peki ona göre başka yerlerde de paykas@yimInsallah abla, cok degil 175.000 tık lazim
Anladım canımOkul çıkışına gittim geldim eşim de uyandı :/
Bilmiyorum ki canimZiyaretçiler de satılıyor mu peki ona göre başka yerlerde de paykas@yim
Ziyaretçiler de satılıyor mu peki ona göre başka yerlerde de paykas@yim
AynenBenim sayfaya bişeyler oluyo
Bende herkesten bekliyorum ama olmuyor benim performansı yaklasaydiniz 300.000 olurduSuan 28 kisi bakiyor, ne kadar cok yazarsak o kadar iyi
Minik Duduklu Tencere yoresel corbalardaki son performansini burda da bekliyoruz
En altta fırça işaretinden abla
Sayfanin en altinda abla, kadinlar kulubu yaziyor firca isareti ile birlikte, oradan.
Ama mobildeyim suan. Pcde boyle mi bilmiyorum.
Valla ara ara girip gaza getiriyorum milleti o sirada yaziyorum 20 30 mesaj iste napimmmBende herkesten bekliyorum ama olmuyor benim performansı yaklasaydiniz 300.000 olurdu
Yok canım ondan önce 12 Mart var.Onun dışında bizim etkinlik bitmiyor ki dün cam boyama yaptık.Cuma gezimiz var.Adımı yazdım köşesinede:)Nevreste abla 23 Nisan a hazırlık mı yapıyorsunuz nedir bu yoğunluk
Benim sayfaya bişeyler oluyo
Yok canım ondan önce 12 Mart var.Onun dışında bizim etkinlik bitmiyor ki dün cam boyama yaptık.Cuma gezimiz var.Adımı yazdım köşesinede:)
Eki Görüntüle 2242472
Sayiliyor mı yazacaktım satılıyor mu çıkmışZiyaretçiler de satılıyor mu peki ona göre başka yerlerde de paykas@yim