En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bana uyar

Kendimi en sevdiğim yaştasın
Evliligim şuan tam oturdu abla çok sorunluydu çok tartışma yaşandı evde

Artık huyumuzu aldık suyumuzu biliyoruz evliliğin keyfini ancak alıyorum 3 çocuk oldu alana kadar

Oda farklı bir bakış açısı :)) bir gün dayanamadım bana markette abla diyen kıza kaç yaşındasın dedim benden iki yaş küçük olduğunu öğrenince daha söylemedi
Daha çok gençsin takılma bunlara:)

Benim evim çok sıcak galiba o yüzden oldu :/
Ilk defa duyuyorum fasulyenin eksidigini.. yok anam yok ruyanda anca gorursun diycem yatakta yanliz yatmayi.. cunku ruya gornek icinde uyumak gerekir: (

Erken evlenince öyle oluyor.Hatta benim çocuk hemen olmadı olsa şimdi 16 yaşında olurdu:)

Ilk defa duyuyorum fasulyenin eksidigini.. yok anam yok ruyanda anca gorursun diycem yatakta yanliz yatmayi.. cunku ruya gornek icinde uyumak gerekir: (
Tontrim fasulye,nohu suda fazla bekleyince ve ortam sıcak olunca fena kokuyor.Islatınca onu dolaba koymak gerekiyordu:)

O yenge beni benden alıyor zaten
Alışık değilim kaynım bende büyük zaten yıllar yılı konusmayiz yenge diyen kimse yok eşimin kuzenleri benden küçük yada bana yakın istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz dedim ama onlar tuhaf gelmiyor

Ben hic islatmam bilion mu? Dufuklude haslarin once aci suyu icin birde duduklude pisiririm yani hic 1 gun onceden dusunmem fasulye yapacagimda
Bende genelde öyleyim aniden gelişir:)

Ben hic islatmam bilion mu? Dufuklude haslarin once aci suyu icin birde duduklude pisiririm yani hic 1 gun onceden dusunmem fasulye yapacagimda
Ben de islatmiyordum hadi islattim yarım saat sonra kaynana aradı gelin yemeğe diye

Akşam psirseydim olmazdı gecede unuttum alışık değilim ya islatmaya

Alışık değilim kaynım bende büyük zaten yıllar yılı konusmayiz yenge diyen kimse yok eşimin kuzenleri benden küçük yada bana yakın istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz dedim ama onlar tuhaf gelmiyor
Bana da yoktuda sonradan türediler,yenge denince bi tuhaf kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…