En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bak nevo gördün mü 30 dedi ben daha 29 olmadım beeeee ağustosta 29 olacağım
Arkadaş seni görmüş mü hayır tabi ki:)Gördü mü yoksa
Biraz kilo versen daha küçük göstereceksin

Abla,yaşlı,ihtiyar imajı oturmuş ,değişmiyor.Tarzımdan dolayı olabilir:)
Kazen de abla diyor ya hitaben tuhaf geliyor komsumuj eşi babam yaşında bana yenge diyor komşu kızıyor eşine o senin çocuğun yaşında diye

Abla valla üzüldüm he gerçekten ben kendi KV anlatmak için öyle dedim
Daha sana abla demeyeyim istersen

Kazen de abla diyor ya hitaben tuhaf geliyor komsumuj eşi babam yaşında bana yenge diyor komşu kızıyor eşine o senin çocuğun yaşında diye
Ama genelde öyle hitap edilir.Özellikle yaşça küçük olanlara:)
Bir nevi samimiyet göstergesi:)Hanım diyemiyeceğine göre abla en güzeli veya eşten dolayı bir tanışıklık varsa yenge denir.Bizde hep öyledir:)Yaş ile alakalı değil:)

O zaman olgunluğundan veya çocuklarından dolayı öyle düşündü.Oda güzel bir şey:)
Oda farklı bir bakış açısı :)) bir gün dayanamadım bana markette abla diyen kıza kaç yaşındasın dedim benden iki yaş küçük olduğunu öğrenince daha söylemedi

Banada dün eczanede çalışan çocuk abla dedi artık bende abla kategorisine gitmişim dedim eşime akşam hatta

Yok ya abartma ne yaşlı ihtiyarı öyle değil çok anaçsınya o yüzden öyle hissettim hatta 45 yaş üstünün gençlerle aynı tarz yazmasını çok sempatik bulup sizi de öyle sanıp ayrıca seviyodum yani sen ve vuslatı hep çocuklarınız yüzünden benim suçum yok

Ilk defa duyuyorum fasulyenin eksidigini.. yok anam yok ruyanda anca gorursun diycem yatakta yanliz yatmayi.. cunku ruya gornek icinde uyumak gerekir: (

Abla valla üzüldüm he ☺gerçekten ben kendi KV anlatmak için öyle dedim
Daha sana abla demeyeyim istersen
Ayyy yok aşkolsun canım seninle alakası yok bu yıllardır böyle
Smile Forever bana nine diyorAbla demişsin çok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…