• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Çıtırdaşım:KK45::KK70:

Yok 39 um :KK59:

Bizim zamanımızda erken evleniliyordu, şimdi uzadı evlenme yaşı😁
Benim zamanikda da genç evleniliyor demkki bende 18 de evlendim :KK45:

Yok yok sizin için demedim KV min dediğini anlatmak için yazdım öyle .Siz daha durun abla bende 31 im yani daha ergenliği yeni bitirdim sayılır :KK71:
Tamam şimdi oldu:70:

Hoşgeldin canım sen gelmeyince seni özlüyorum:KK15::KK68:
Ben buna alışmaya çalışacağım ondan değişmedim:)
Bir türkü denk gelemedik :( bende özledim eşim 10 da işe gidiyor sabah 9 da evde oluyor öğlene kadar kahvaltı öğle yemeği derken fazla giremiyorum akşam da komple evde :( bakalım bu vardiya geçsin diğer vardiya da yaparım ben tarifi :D

Niye dalga geçiyor🤔

Evet çook varmış:KK70::KK70:
Diyetteyim yiyemem muhabbeti yapıyor beni taklit ediyor:70:
Ben cidden yaşımdan memnunum hatta 40 olmayı dört gözle bekliyorum.Bana çocuk yap demsinler diye:70:

Bir türkü denk gelemedik :KK43: bende özledim eşim 10 da işe gidiyor sabah 9 da evde oluyor öğlene kadar kahvaltı öğle yemeği derken fazla giremiyorum akşam da komple evde :KK43: bakalım bu vardiya geçsin diğer vardiya da yaparım ben tarifi :KK70:
Sen kaç yasindaydin canim☺️

Bir türkü denk gelemedik :KK43: bende özledim eşim 10 da işe gidiyor sabah 9 da evde oluyor öğlene kadar kahvaltı öğle yemeği derken fazla giremiyorum akşam da komple evde :KK43: bakalım bu vardiya geçsin diğer vardiya da yaparım ben tarifi :KK70:
Tamam canım inşallah:KK200:Bizimde okulda etkinlikler çok yetişemiyorum:)Daha doğrusu uykumu alamıyorum aval aval geziyorum.Öğle sonuda alışverişe gittik.

Diyetteyim yiyemem muhabbeti yapıyor beni taklit ediyor:KK70:
Ben cidden yaşımdan memnunum hatta 40 olmayı dört gözle bekliyorum.Bana çocuk yap demsinler diye:KK70:
Otuzlu yaşlar kadınların her yönden en güzel yaşları imiş doya doya yaşayalım ☺️

Diyetteyim yiyemem muhabbeti yapıyor beni taklit ediyor:KK70:
Ben cidden yaşımdan memnunum hatta 40 olmayı dört gözle bekliyorum.Bana çocuk yap demsinler diye:KK70:
Ben de öyle diyordum ama 40a gıdım kalınca 39da takıldım:70: Sanırım 40 demicem girsemde😱

Back