- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.504
- 698
Benim zamanikda da genç evleniliyor demkki bende 18 de evlendimÇıtırdaşım
Yok 39 um
Bizim zamanımızda erken evleniliyordu, şimdi uzadı evlenme yaşı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim zamanikda da genç evleniliyor demkki bende 18 de evlendimÇıtırdaşım
Yok 39 um
Bizim zamanımızda erken evleniliyordu, şimdi uzadı evlenme yaşı
Tamam şimdi olduYok yok sizin için demedim KV min dediğini anlatmak için yazdım öyle .Siz daha durun abla bende 31 im yani daha ergenliği yeni bitirdim sayılır
Olsun ben abla olmayı kabul ediyorum ve memnunumAramızda çokta bişey yokmuş yani
Niye dalga geçiyorZaten okuldan geliyor.Yemek,ders biraz oyun,,tekrar ders sonra en geç 9 da yatıyor.
Çok değil 2-3 versem yetecek:)Arkadaşım bugün dalga geçiyor zaten
Evet çook varmışBende 37 yim 38 e çok varYani 3 ay falan
Bir türkü denk gelemedik bende özledim eşim 10 da işe gidiyor sabah 9 da evde oluyor öğlene kadar kahvaltı öğle yemeği derken fazla giremiyorum akşam da komple evde bakalım bu vardiya geçsin diğer vardiya da yaparım ben tarifiHoşgeldin canım sen gelmeyince seni özlüyorum
Ben buna alışmaya çalışacağım ondan değişmedim:)
Diyetteyim yiyemem muhabbeti yapıyor beni taklit ediyorNiye dalga geçiyor
Evet çook varmış
Sen kaç yasindaydin canimBir türkü denk gelemedik bende özledim eşim 10 da işe gidiyor sabah 9 da evde oluyor öğlene kadar kahvaltı öğle yemeği derken fazla giremiyorum akşam da komple evde bakalım bu vardiya geçsin diğer vardiya da yaparım ben tarifi
Bende 32 olalı 23 gün olduOlsun ben abla olmayı kabul ediyorum ve memnunum
Sen zamana göre erken evlenmişsin 25miydin senBenim zamanikda da genç evleniliyor demkki bende 18 de evlendim
Kaç gösteriyorumSen kaç yasindaydin canim☺
Tamam canım inşallahBizimde okulda etkinlikler çok yetişemiyorum:)Daha doğrusu uykumu alamıyorum aval aval geziyorum.Öğle sonuda alışverişe gittik.Bir türkü denk gelemedik bende özledim eşim 10 da işe gidiyor sabah 9 da evde oluyor öğlene kadar kahvaltı öğle yemeği derken fazla giremiyorum akşam da komple evde bakalım bu vardiya geçsin diğer vardiya da yaparım ben tarifi
Otuzlu yaşlar kadınların her yönden en güzel yaşları imiş doya doya yaşayalımDiyetteyim yiyemem muhabbeti yapıyor beni taklit ediyor
Ben cidden yaşımdan memnunum hatta 40 olmayı dört gözle bekliyorum.Bana çocuk yap demsinler diye
Değil 10 yaşında oğlum var :))Sen zamana göre erken evlenmişsin 25miydin sen
30Kaç gösteriyorum
Tamam 6 yaş var abla olmam için uygunAma sen beni demek 40 üstü sanıyordun:)Hep öyle zannediyorlar:)Bende 32 olalı 23 gün oldu
Ben de öyle diyordum ama 40a gıdım kalınca 39da takıldım Sanırım 40 demicem girsemdeDiyetteyim yiyemem muhabbeti yapıyor beni taklit ediyor
Ben cidden yaşımdan memnunum hatta 40 olmayı dört gözle bekliyorum.Bana çocuk yap demsinler diye
Bak nevo gördün mü 30 dedi ben daha 29 olmadım beeeee ağustosta 29 olacağım
Buna katılıyorum.Daha küçük olmayı istemezdim:)Otuzlu yaşlar kadınların her yönden en güzel yaşları imiş doya doya yaşayalım ☺