En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Çıtırdaşım

Yok 39 um

Bizim zamanımızda erken evleniliyordu, şimdi uzadı evlenme yaşı
Benim zamanikda da genç evleniliyor demkki bende 18 de evlendim

Yok yok sizin için demedim KV min dediğini anlatmak için yazdım öyle .Siz daha durun abla bende 31 im yani daha ergenliği yeni bitirdim sayılır
Tamam şimdi oldu

Hoşgeldin canım sen gelmeyince seni özlüyorum
Ben buna alışmaya çalışacağım ondan değişmedim:)
Bir türkü denk gelemedik bende özledim eşim 10 da işe gidiyor sabah 9 da evde oluyor öğlene kadar kahvaltı öğle yemeği derken fazla giremiyorum akşam da komple evde bakalım bu vardiya geçsin diğer vardiya da yaparım ben tarifi

Niye dalga geçiyor

Evet çook varmış
Diyetteyim yiyemem muhabbeti yapıyor beni taklit ediyor
Ben cidden yaşımdan memnunum hatta 40 olmayı dört gözle bekliyorum.Bana çocuk yap demsinler diye

Sen kaç yasindaydin canim

Tamam canım inşallahBizimde okulda etkinlikler çok yetişemiyorum:)Daha doğrusu uykumu alamıyorum aval aval geziyorum.Öğle sonuda alışverişe gittik.

Ben cidden yaşımdan memnunum hatta 40 olmayı dört gözle bekliyorum.Bana çocuk yap demsinler diye
Otuzlu yaşlar kadınların her yönden en güzel yaşları imiş doya doya yaşayalım

Ben de öyle diyordum ama 40a gıdım kalınca 39da takıldım Sanırım 40 demicem girsemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…